Blomster som ser ut som Lions

March 25

Blomster som ser ut som Lions

Mannlige lions gjenkjennes av deres belagt manke av hår som rammer ansiktet. Flere blomster har kronblad som i et mønster som er en sterk likhet med manke av en løve. Colorings av disse blomstrer sammenfallende med de av løvens hår. Det er en sitter som er beskrevet som ligner en løven er halen. Disse blomstene finnes voksende verden.

Løven er halen

Løvens halen (Leonotus leonurus) er en innfødt South African semi evergreen busk som inngår i mint familien. Denne planten vokser på en lang stamme som kan bli opp til 6 feet og har en spredning av 2 til 3 fot. Det er blomster klynger som blomstre på toppen av anlegget stammer som er en strålende rødaktig-oransje i farge. Disse blomstene er definert som ser ut som en løven er halen fordi de er hårete på utsiden og span utover i alle retninger. Løvens hale anlegget har blader som har en subtil duft. Dette anlegget brukes hovedsakelig som en kantlinje plante eller tiltrekke Sommerfugler i hagen

Solsikke 'Løvens Mane'

Løven manke (Helianthus annus 'løvens manke') er en dobbel-blomster utvalg solsikke. Denne blomsten brukes for blomsteroppsatser på grunn av sin flotte farger. Sunflower består av en stor disk som er 8 til 12 inches i diameter som danner midten; Denne disken er faktisk hundrevis av små blomster trangt sammen. En lyse gule eller orange ray floret omgir disken. Denne planten vokser av en høy stilk mellom 8 til 15 fot høy. Denne solsikke varierer i fargene gult og oransje. Anlegget er en mat avling som brukes i matproduksjon verden; frøene brukes også i fuglen forer eller som en godbit for liten dyrene. Sunflower er en innfødt plante til Nord-Amerika og kalles løven manke siden det minner gartnere løvens hår.

Afrikanske tusenfryd

Afrikanske daisy (Dimorphotheca aurantiaca) er en urteaktig årlige plante som vokser å være 1 til 1,5 fot høy. Dette anlegget er innfødt til Sør-Afrika og sin blomstrende periode er i løpet av månedene April til August. Anlegget blomst er om lag 1 til 1,5 inches over og lukker i skyggen, i løpet skyet dager og om natten. Denne blomsten kommer i fargerike varianter av oransje, gul, hvit og aprikos. Blomsten består av en mørk center disk som er omfattet av en ray floret som vanligvis en lysere farge enn midten. Denne blomsten ray buketter portrettere løvens manke. Afrikanske tusenfryd brukes for vakker farge i hagen og bunndekkende.