Blomster som ser ut som Impatiens

February 10

Blomster som ser ut som Impatiens

Amerikanske gartnere elsker impatiens. Faktisk, har de gjort dette blomst mest populære sengetøy anlegget i landet, etter Clemson University. Fargerik, kompakt og lett å vokse, disse blomstene blomstrer selv i skyggen, og vil lett spre en kantlinje eller tomrom i enhver hage. Impatiens kommer i mange forskjellige former, størrelser og farger. Derfor er det lett å finne andre blomster som ser ut som impatiens.

Geranier

Geranier er ettårige i de fleste klima og ønskelig for sine brede utvalg av farger, klynger av blomster og interessante løvverk. Noen varianter har duftende løvverk mellom sitron lakris. I motsetning til impatiens, geranier trenger minst fire timer med sollys per dag til å trives, og mange foretrekker enda mer enn det, etter Clemson University. Geranier trives i fuktige jorden, men la jorda tørke ut litt mellom Pottejorden. La aldri plantene wilt, eller bladene vil gul og slippe. Gjødsle geranier med 10-20-10 gjødsel hver fire til seks uker, og mulch rundt plantene å bevare fuktighet og hemme ugress vekst.

Petunias

Petunias og impatiens er begge svært populære sengetøy planter, etter Clemson University. De selv ser like og kommer i samme brede fargeområdet. En stor forskjell mellom to er at petunias trives i full sol, mens de fleste impatiens vil vil hvis utsatt for varm ettermiddag sollys. Petunias kan tilpasses de fleste jord, lagre vannfylte områder. Godt drenering jord er et must, eller de lider av rot råtne. Gjennomsnittlig må petunias mellom 1 og 2 inches av vann per uke. Deadhead tilbrakte blomstrer å oppmuntre re blomstrende og knipe vertikale skudd for å oppmuntre bushier planter.

Miniatyr roser

Ved første øyekast, standard impatiens ikke ligner roser. Hybrid varianter av impatiens som har fullt dobbel petals, men ligner miniatyr roser, etter Clemson University. Miniatyr roser er kjent for deres liten blomstrer i stedet for plante størrelsen. Faktisk noen klatring miniatyr roser kan bli opp til 5 fot, men fortsatt funksjonen blomstrer mindre enn en tomme over. Selv om små og delikat utseende, er miniatyr roser like sykdom og kalde-hardføre som større fettere, busk steg. De vokser like bra i bakken eller i en pott, så lenge de er utstyrt med rik, godt drenering jord og sollys.