Blomster som representerer tro

March 9

Blomster som representerer tro

Brukes av mange blomsterbutikker, hage sentre og kattunger, er blomster en enhet som ble opprettet i viktoriansk times hvor blomster ble tildelt bestemte verdier eller egenskaper, som "tapperhet," "elsker" og "renhet." Noen blomster er kjent for å representere "tro." Siden det er noen, har du noen valg hvis du sette sammen en spesiell bukett eller plante en tema hage.

Iris

Iris, sies å representere tro på University of Texas Aggie hagebruk nettsted, har vært en inspirasjon for mange kunstnere og poeter. Iris plante, et nettsted viet helt til blomsten, betaler velformulert hyllest til dette aspektet av iriser, nevne mange kunstnere og poeter, blant annet malerne Van Gogh og Georgia O'Keefe og poeter Mary Oliver, Louise Gluck og Robert Frost. Skjeggete iris (Iris x germanica) er den mest kjente medlemmet av iris familien, med tre ruffled kronblader som står oppreist og tre som henger ned. Skjeggete iris kommer i en rekke farger, inkludert blå, lilla og hvit. Andre typer iriser er Siberian iris (I. siberica) og japansk iris (I. ensata).

Kompass anlegg

Viktorianske Bazaar nettstedet viser blomster av Kompass anlegg (Silphium laciniatum) som en blomst som representerer tro. Dette anlegget, som ser veldig mye som en solsikke, vokser til en høyde på 5 til 12 fot. Den har blomster måler 3-4 inches i diameter og tykk stammer som er dekket av fine hvite hår. Hva gjør dette anlegget uvanlig er at bladene nesten alltid orientere seg i tråd med Nord og Sør, dermed gi anlegget sitt navn. Kompass planter har kapasitet til å leve opp til 100 år.

Anemone

Anemoner (Anemone coronaria), noen ganger referert til som "vind blomster," har 3-tommers, fargerike blomster som kommer i lilla, blå, rød, rosa eller hvite. Blomstene har ofte svart eller gul sentre. I den kjente greske myten elskere Afrodite og Adonis sies røde anemoner å våren fra blod Adonis når han blir drept. Meningsfull ekteskap nettstedet viser anemoner som blomster som symboliserer tro og tro.

Lidenskap blomst

En annen blomst sies å representere tro er blomstrer lidenskap blomst (Passiflora), en klatring vinranke som vokser i tropiske områder og i varmere klima i USA. Blomstene er lang-blomstrende og prangende, består av en bred, flat sirkel av spisse petals som er 2 til 3 inches bredt, med en forhøyet, fringed corolla i midten. Lidenskap blomst kommer i en rekke farger, inkludert blå, rosa, lilla og hvit. Planter i bevegelse, en nettside produsert av Indiana University, påpeker at anlegget får sitt navn fra misjonærer som, ved ankomst i Sør-Amerika i 1500 besluttet denne blomsten symbolisert perfekt død Kristus, noen ganger referert til som Passion of Christ.