Blomster som representerer familien

August 14

Blomster som representerer familien

Praksisen med å bruke blomster til å representere tanker, følelser eller kjære angivelig startet fra 1600-tallet Tyrkia, der elskere utvekslet blomster å formidle bestemte meldinger til hverandre. Tilordne mening til blomster vokste i popularitet i viktoriatiden; Faktisk, i England var det mange ordlister for å skissere betydningen av ulike blomster å hjelpe beilere å velge buketter. Blomster som representerer familien inkluderer peoner, daylilies, lin og lager blomster.

Peony

Peoner er flerårige blomster som symboliserer "lykkelig ekteskap." Hage peoner gi store, duftende blomster som er et slående tillegg til et landskap og kan klippe innendørs buketter. Peon vokser til en høyde som varierer fra 2 til 4 fot. Blomster har minst fem ytre petals, med pollenbærere midt i blomsten. Peoner vanligvis blomster i en uke tidlig sommeren eller våren og kommer i alle farger, men blå.

Dagliljer

Dagliljer, vitenskapelig kjent som Hemerocallis, stammer fra Asia og et kinesisk emblem for "Mor." Daylilies er hardfør staude blomster som trives i de fleste klima og krever lite omsorg. Blomstene begynner å blomstre i våren og sist til høsten. Daylilies er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert gul, rød, lilla, blek rosa, lilla og melon. Blomstrer variere i form, inkludert trompet-formet, flat og ruffled. Daylilies er kategorisert i henhold til blomst størrelse og varierer fra miniatyr (blomster er mindre enn 3 inches i diameter) til store (blomster overstige 4,5 inches i diameter).

Lin

Lin blomster er en innenlandske symbol, som representerer hjem og familie. Planten vokser til høyder mellom 1 til 1,5 føtter og produserer delikate gul, hvit og blå blomster. Det finnes flere varianter av lin, inkludert Linum flavum, som har dype gule blomster, og Linum perenne, som gir perlehvite blå blomster. Lin begynner blomstrer i mai, og varer til slutten av September eller tidlig i oktober. Bladene er grønne blomster er rikelig. Lin vokser godt med andre planter i landskapet kantlinjer eller beholder hager.

Lager blomster

Lager blomster, ellers kjent som Malcolmia maritime symboliserer "obligasjoner av hengivenhet." Lager blomster er innfødt til Hellas og Albania. Blomstrer komme i farger som rosa, lilla, rød og hvit. Lager blomstene begynner blomstrende våren og sist til høsten. Planter bli alt fra 8 til 15 fot og krever full sol.