Blomster som mener takknemlighet

October 22

Blomster som mener takknemlighet

Blomster kan ikke snakke, men de klarer å formidle egne betydninger. Som metaforer, kan blomster stemme komplekse menneskelige følelser med en grammatikk trukket fra lange tradisjoner. Som gaver, har blomster lenge formidlet takknemlighet, ikke bare kjærlighet og hengivenhet, inkludert vanligvis amorøse rosene---så lenge de er mørk rosa. Med blomster gir farge og form sin syntaks og frasering.

Dahlia

Med fjær kronblad som kan være rød, oransje, rosa, lilla, hvit eller gul utspiller seg på toppen av sterke stammer som kan utvide 4 fot 6 fot blant de større kultivarene, har georginer en lang historie. Lenge før kolonisering og horticulturalists utviklet mer enn 20.000 hage kultivarer, ble georginer dyrket for skjønnhet og nytte av aztekerne. De brukte georginer for dyrefôr og medisinske behandlinger. Deres næring og helbredelse muligheter tilskrevet takknemlighet til dahlia deretter elegante enkelheten: åtte scarlet kronblad sirkle en gul plate. Nå som takknemlighet kan være forsterket med en plante som gartnere kaller "middag plate dahlia" fordi blomstrer spredt 8 tommer til 12 inches i diameter.

Bluebell

Forgrenede åpne klynger av duftende rørformede blomster nikker med vinden gi bluebell, eller Hyacinthoides ikke-scripta, dens navn, selv om blomstene ikke trenger være blå. De kan være rosa, violet blue eller hvit. Bluebell blomster har lenge symbolisert takknemlighet, ydmykhet og utholdenhet. I Storbritannia, der flerårig skog blomsten er innfødte, kommer som takknemlighet med en mytisk magic knyttet til alver. Wild blåklokker kan ikke plukkes det fordi de er beskyttet av dyrelivet og landlige Act. Bluebell blomster som blomsterhandlere selger er hybrider og kan variere i detalj fra det vill blåklokker, som har stammer som kan utvide mellom 4 inches og 11 tommer og henge ned mot slutten å tillate alle blomster til punkt nedover på siden av stammen.

Camellia

I det fjerne Østen, har camellia's lys rosa eller rød rose som blomstrer som spenner fra 5 tommer til 8 inches i diameter lenge symbolisert takknemlighet og engasjement. I Korea er camellia blomster en bryllup bærebjelke i århundrer. Nå, mer enn 3000 camellia kultivarer er dyrket i det sørøstlige USA. Som slående som camellia Blomsts elegant arrangert er kronbladene sirkle sine pistil anlegget glanset brede blader, som opprettholder en dyp-grønn farge hele året. Tradisjonell eller vill camellia blomstene har fem eller seks røde kronblader. De fleste kultivarer bærer mer og kan variere i farger, inkludert rosa, rødt og hvitt. Noen sorten bladene kan være flerfargede.