Blomster som krever varme solen

February 25

Blomster som krever varme solen

Nådeløse sommervarmen kan være ødeleggende for mange blomstrende planter som trenger en pause fra solen i ettermiddag - den varmeste delen av dagen. Men det er noen arter, tropiske områder, som krever den varme solen og de er velegnet for de sørvendte områdene i hagen som mottar 10-12 timer lys per dag.

Solsikker

Tro mot sitt navn slå solsikker (Helianthus annuus L.) mot solen til å absorbere mer lys. Hva er tenkt som anlegget blomst er faktisk består av små blomstrer hvor pollinering foregår ved hjelp av bier. Solsikker spire i rundt 10 dager, og oppnår modenhet på tre måneder. Mens temperaturer på 70-tallet er ideelt for dem, de påvirkes ikke av et bredere spekter av midt-60s lav 90s, og deres forgrenet røtter oppsøke vann mer dypt i jorden under tørt vær.

Petunias

Tilgjengelig i en rekke enkeltfarger samt variegations, petunias gjør best i solrike steder i gjennomsnittlig godt drenert jord. De burde være skrittvis introdusert til lengre perioder av sollys ved å la dem i et skyggefullt sted for et par dager. Petunias plantet i hagen fordel fra en dypt ukentlige vanning i tørre perioder og hyppigere vanning hvis dyrkes i containere. Klemming av brukte blomstrer oppfordrer petunias fortsette blomstrende, og kutte leggy planter tilbake med omtrent halvparten kan oppmuntre dem til å holde voksende og blomstrende.

Marigolds

Lite vedlikehold marigold, dyrket som en årlig, er en blomst Gartners drøm, som det vokser i nesten alle jord, blomstrer hele sesongen lang, tåler langvarig tørre perioder og kan brukes i kantlinjer eller dyrkes i containere. Økende marigolds kan være så enkelt som spredning av frø i en nylig raked seng eller over jord i en plante pott og holde dem vannet. De to grunnleggende typene marigolds, den franske utvalget vokser til ca 18 inches og er tilgjengelig i gult, oransje og rust farger med masse greie. Afrikanske marigolds vokse til 3 feet og har store runde oransje eller gule blomster. Verken utvalg vil blomstre uten å motta minst 6 timer med sollys hver dag.

Tusenfryd

Ordet "" tryller et bilde av lyse hvite blomster som blomstrer fra sen vår til tidlig høst, alt takket være den flerårige variasjonen kalles Shasta daisy. Gloriosa tusenfryd komme gul, gull og rødbrun med en annen farge på sine sentre, og afrikanske tusenfryd produsere rød, oransje, gult, rosa og hvite blomster som tiltrekker sommerfugler, fugler og bier. Sun-elskende planter kan overføres fra borekaks, rot divisjon eller frø.