Blomster som kan trives på en veranda med vestlige soling

December 26

Blomster som kan trives på en veranda med vestlige soling

Raskt voksende og noen gang-blomstrende, årlige blomster er bare billett for spesielle behov steder i hage og hage. Varianter av årlige blomster kjøre gamut, krever et bredt spekter av voksende forhold. De har også ekstra bonus varer en sesong; Du kan plante en annen orden hvert år.

Nicotiana

Native til tropisk Amerika, nicotiana (Nicotiana alata og N. sylvestris) er en øm flerårig allment dyrket som en årlig. Den trives i varme, tørre områder, som en vestvendte veranda. Selv arter varianter vokse ganske høy, vokse nyere hybrider mindre enn 2 fot høy, og er ideelle for beholdere. Nicotianas' ganske stor, trompet-formet blomster åpne mørket og parfyme natten med deres intens søt duft, som vil drive gjennom alle åpne vinduer i nærheten verandaen.

Moss Rose

Urfolk til varme, tørre slettene i Sør-Amerika, moss rose (Portacula grandiflora) er en lav vekst, årlige blomst egnet for en bunndekkende eller beholderen. Bladene er om en tommen lang voksaktig stilkene er rødlig. 2 - til 3-tommers, rose-formet duk lyse nyanser av rødt, rose-rosa, oransje, gul og hvit, inkludert bi-farger med flekker eller striper. Blomstene åpner i sterkt sollys og lukker i mørke og i overskyet dager. Selv om varmekjære og tørke-tolerant, moss rose krever mye vann, men vil belønne deg med masser av blomster alle årstid lang.

Geranium

Sonal geranier (Pelargonium X hortorum) vokst fra frø trives i varme, tørre steder som en vestvendte veranda. Selv om blomster vil blåse hverandre i regnskyll eller vind, vil de blomst kontinuerlig fra spring gjennom fall. Blomstene er mindre våren, men øke i størrelse og antall som sesongen går. De vedta en spre vane når dyrket i beholdere eller hengende kurver. Sonal geranier kommer i en rekke hybridisert serien, i farger som inneholder alle nyanser av rød rose-rosa, laks-rosa, rosa, hvit og bi-farget. Enkelte Sorter har doble blomster; alle hybrid kultivarer utføre svært godt i bakken og i beholdere.

Fan blomst

Innfødt å Australia, fan blomst (Scaevola aemula) er såkalte fordi sitt fem petals daisy-lignende klynge på én side av blomster sentre, noe som gjør dem ser ut som five-fingered fans. Blomstene kommer i hvit, rosa, ulike nyanser av blått og lilla - og hvit-stripete ulike. De vanligvis vokser bare 8-10 inches høy, men kan vokse til 24 inches høy under ideelle forhold. Blader og stengler er tykk, å hjelpe den stå imot wilting i varme, tørre forhold. Sikre det har god drenering å beskytte mot rot råtne.