Blomster som ikke er giftig å Kids

January 29

Blomster som ikke er giftig å Kids

De fleste barn er tiltrukket blomster. Duftende og vakkert, de er ofte uimotståelig for små hender. Faktisk, er dyrke en hage en fin måte å lære barna om vitenskap og livssyklusen. Dessverre mange prangende blomster, for eksempel oleander, er giftige og kan være dødelig hvis konsumert av barn. Hold din hage barnevennlige ved å plante blomster som ikke er giftig å barn.

Fargerike skjønnheter

Anlegget fet fargerike blomster å gi barna en fest for øynene. Mødre (Chrysanthemum spp.) er en veldig bra valg fordi de er helt trygt for barn (de er engang spiselig) og kommer i en rekke farger. De er også lett å vokse. Engelsk prestekraver (Bellis perennis) er en annen (selv om bitter) spiselige valg. Hodet store, rosa blomst tigge praktisk talt barn å rive av kronbladene. Begge anleggene er stauder og vil gå tilbake til blomstre år etter år med riktig pleie.

Smakfulle godbiter

Solsikker (Helianthus annuus) er nesten et must i ethvert barns hage. Kraftige og vakre, de produserer frø som er en velsmakende godbit for både fugler og mennesker. La frøene å tørke i hodet på blomsten og gjøre noen fugletitting som de kommer til fest, eller høste og stek frøene selv. Nasturtiums (Tropaeolum majusare) er en annen velsmakende godbit. Blomster, som har en litt peppery smaken, kan sprinkled på salater og supper. Som solsikker er nasturtiums lett å vokse. Både solsikker og nasturtiums er årlige planter, som betyr at du må sår frø hvert år.

Duftende blomster

Lokke barn ved å plante blomster som har en vakker duft. Syrin (Syringa vulgaris) har store, prangende panicles av blomster som ikke bare har en sterk duft, men er også spiselig, men smaken varierer avhengig av arter og sorten. Lavendel (Lavendula spp.) har lenge blitt verdsatt for sin beroligende duft og er noen ganger brukt i bakervarer. Begge anleggene er stauder og trives i full sol.

Interessant teksturer

Ananas guava (Feijoa sellowiana) vil fascinere barna med sine uvanlige blomster. Blomstene har lange, røde pollenbærere som stjeler showet fra små hvite kronbladene fruktene er liten og søt. Adams p (Yucca filamentosa) er en prangende plante som setter ut høy, slank stilker av hvite blomster. Denne yucca, i motsetning til andre, ikke ha skarp meningene på bladene og vil ikke skade eller gift barn.