Blomster som hater mygg

November 9

Blomster som hater mygg

Tenk nyter en varm sommerdag i en bakgård nesten gratis mygg. Mygg forstyrre utendørs aktiviteter ved å bite mennesker og dyr. Noen mygg overføre selv sykdom. Du kan ikke kvitte seg med alle disse skadedyr som flyr. Du kan plante blomster at mygg hater og minimere sine tall.

Marigolds

Marigold er en spiselig blomst som trives i varme, tørre klima og avviser mygg. Marigolds er årlige blomster. Årlige blomster, også kjent som sengetøy planter, er blomster som blomstrer viser lyse farger hele sesongen. Når plante marigolds, trenger du ikke å gi lys på frø. I stedet viser mange gartnere dekke marigold frø med vermikulitt å gi dem fuktighet Marigolds hvit, rød, gull, gule eller oransje blomster, avhengig av anlegget.

Lantanas

Når du ser en lantana blomster, kan du tenke på en våren bukett. Dette mygg-repelling anlegget viser levende fargeskala fra rødt til oransje. Noen planter avsløre selv spor av blå og hvite. Bladene av en lantana blomst avgir en stikkende lukt hvis du blåmerke dem. I motsetning til marigolds er lantanas giftige. Noen populære varianter inkluderer gråt hvit, Texas flamme og nye gull. Dette anlegget fungerer godt i containere, og det gjør en utmerket hengende kurven blomst.

Krysantemum

En av de vanskeligste blomstene å stave er også en av de vakreste. Mygg unngå dette spiselig plante også. Prydet med en rekke rødt, lilla gull og hvite fargetoner, krysantemum gjør en fargerik tillegg til hagen eller hagen. Solen forteller denne blomsten når å blomstre. Den interne klokken er lys-sensitive. Dette fører til krysantemum å blomstre i høst, begynner i midten av August og avsluttes når den første frosten kommer. Mange hagen butikken krysantemum sist gjennom vinteren med lite behov for beskyttelse.