Blomster som frastøter Bugs

July 3

Blomster som frastøter Bugs

I tillegg til å være behagelig for øyet og duftende, kan blomster tjene flere andre formål. En av disse er å frastøte uønskede feil. Feil-repelling blomster kan være spesielt nyttig i en hage, hvor frukt, grønnsaker og urter er sårbare for sultne insekter. Du kan også plante blomster som frastøter feil rundt en patio eller rundt omkretsen av din hjem å oppmuntre uønskede bugs å holde avstand.

Geranier

Geranier er planter som har blomstrer i et utvalg av farger, fra hvit til tårer og en duft mange finner behagelig. Geranier er frastøte kål ormer, som ofte angriper grønnsaker. De jobber også på en veranda eller uteplass fordi de frastøte japansk biller.

Lavendel

Lavendel er en duftende urt som har blomstene varierer i farge fra blek lavendel til dyp indigo. Lavendel er flott for plante rundt omkretsen av et hus, fordi det frastøter blader og møll. Den beskytter andre planter ved å holde unna whiteflies.

Marigolds

Marigolds sport lyse, globular blomstrer i nyanser av gult, oransje og rødt. Sterkt parfymert varianter av marigolds er hyggelig for noen og irriterende for andre. Men de frastøte en rekke uønskede feil, inkludert whiteflies. Mange gartnere plante marigolds rundt perimeters av sine tomter fordi de holde så mange insekter unna.

Nasturtiums

Nasturtiums er gult, oransje og røde trompet-formet blomster med attraktive runde blader. Er både attraktive og spiselig, frastøte de bladlus, whiteflies, agurk biller og squash bugs.

Salvie

Sage er en velsmakende blomstrende urt som rosenkål lilla blooms. Det avviser kål sommerfugler, biller, svart loppe biller og gulrot fluer. Fordi det frastøter disse insekter, er det ideell for bruk som en følgesvenn anlegg kål, gulrøtter og brokkoli i hagen.

Liten lur

Catnip, som vismann, er en blomstrende urt som rosenkål høye lilla blooms. Det avviser squash bugs, maur, weevils, loppe biller, japansk biller og bladlus. På grunn av sin evne til å frastøte maur, plante gartnere ofte den rundt omkretsen av hus.