Blomster som føler fløyel

January 23

Blomster som føler fløyel

Teksturen er et viktig element i hagen. En rekke teksturer legger interesse til en blomst seng, bare som en rekke farger og høyder. Hvis det er en fløyelsaktig tekstur du søker, flere blomster som passer regningen. De er alle unike i form og størrelse, men har en myk tekstur til felles.

Cockscomb

En årlig med en fløyelsaktig tekstur er cockscomb eller Celosia cristata. Denne unike blomsten, også kjent som en ull blomst, ligner en fargerik hane kam. Den tilhører amaranth familien, Amaranthaceae. Cockscomb blomster kan være rød, rosa, gul eller gull og er vanligvis 2 til 5 inches bredt. De har en flat utseende med en ruffled overkant. Blomstene stilkene som er 1 til 2 fot høy. Denne årlige Tofrøbladede planter blomstrer fra sensommeren gjennom fall.

Lams ører

Lams ører Stachys byzantina bærer myk lilla pigger av blomster i slutten av våren til sommeren. Men blomstene har en myk tekstur, er bladverket dette staude hovedattraksjonen. Fuzzy sølvfargede bladene vokse i klumper som gjør en perfekt ramme. Fløyelsaktig lam ører er hardføre i USDA hardførhet sonene 4 til 9 og trives i full sol. Dele hver årene.

Velvet blomster

En annen årlig, salpiglossis er kjent som fløyel blomsten sin tekstur. Den oppsiktsvekkende fargene omfang fra en mørk rødbrun som er nesten svart til lilla, rosa, lilla, krem, gule og blå. Gull årer kjøre gjennom kronbladene på salpiglossis blomst, som er formet som en petunia. Den blomstrer i sommer å falle på stammer som kan vokse så høy som 30 inches.

Snapdragon

Snapdragon Antirrhinum majus er en gammeldags blomst som er lett å vokse. Denne karakteristiske liten blomst har en fløyel tekstur, og formen ligner hodet av en drage. Knipe forsiktig sidene av kjevene myk og '' dragen hodet '' åpnes. Denne kjølige sesongen årlig blomstrer i tidlig på våren i farger, inkludert rød, rosa, oransje, gult og hvitt. Stammer vokse 1 til 4 fot høy. Anlegget vil selv frø hvis ikke deadheaded og komme tilbake neste år. Plante i solen del-solen.