Blomster som er gode i vindu bokser

July 17

Blomster som er gode i vindu bokser

Ideell blomster for vindu bokser skal være mindre enn 12 inches høy, fargerike og burde passe med klima og sollys i ditt lokale område. Fordi noen blomster er krever mer vedlikehold, bør du velge en iøynefallende blomst som fungerer for deg. For å avgjøre om en bestemt blomst vil trives i ditt område, kan du se USDA anlegget hardiness sonen kart, finne din voksende sonen og kryssreferanse typer planter passer til ditt område.

http://www.usna.USDA.gov/Hardzone/ushzmap.html

Våren ettårige

Ettårige er blomster som blomstrer under en bestemt sesong, i stedet for en plante som vokser hele året. Flere gode ettårige å plante er petunias, nasturtiums, marigolds, impatiens og snapdragons. Petunias kommer i nyanser av blå, hvit, rød og rosa og vokser i solen eller del skyggen. De gjør ikke trenger jordsmonn, og tåler tørke. Nasturtiums kan også tåle tørke og trives godt på egen hånd. De vokser rødt, gult og oransje, og selv om de foretrekker full sol, de ville tolerere litt skygge. Marigolds vil vokse i nesten alle jord og er ganske tilgivende, men de trenger full Søn. De fleste marigolds blomstre i nyanser av gult eller oransje. Impatiens foretrekker skyggen, og noen vil produsere hvite, rosa og røde blomster i dypt skyggelagte områder, noe som gjør dem ideelle for windows som ikke får mye sollys. Snapdragons, bortsett fra vår, kan blomstre i høst også. De vokser best i rik jord og vokse i solen eller del skyggen.

Vinter ettårige

Vinter ettårige, som pansies og blomstrende kale, kan vokse i de kaldere månedene, gir farge til windows vinteren. Stemorsblomster hater sommervarmen, men vil trives i høst måneder til sommeren. De vokser i nesten hver farge fra rødt, oransje, gul, lilla, blå og med svart, og de er svært tilgivende for grunnforhold som du fjerner døde blomster umiddelbart. Blomstrende kale har ikke faktisk blomster, men rik bladene i nyanser av rødt, krem og grønt gjøre det se ut som en stor blomst, som gjør det ideelt for større blomst bokser.

Stauder

Stauder er ideelle hvis du ikke liker nyplanting vinduet blomster hver sesong. Noen populære valg er bratsjer, hardfør geranier og miniatyr roser. Bratsjer, eller Johnny Ups, ligner på stemorsblomster og vil vokse i full sol eller delvis skygge, og de blomstrer i fiolett, gult og hvitt. Hardfør geranier blomstre blå, rosa, rød eller hvit dverg ulike er perfekt for vindu bokser. Miniatyr roser krever mer omsorg, men du kan vanligvis finne en stamme som vil trives i ditt område. De må gis tilstrekkelig plass mellom planter og krever beskjæring et par ganger i året, i tillegg til en rik jord. De krever også fullt sollys å vokse og blomstre riktig, så Velg en del av huset ditt ser mye sol.