Blomster som blomstrer hele sommeren

January 17

Nøkkelen til å ha blomster i hagen hele sommeren er å plante et mangfold av sommer-blomstrende ettårige og sommer-blomstrende stauder. Ettårige planter er planter som lever vanligvis bare en sesong, som marigolds, mens stauder, som daylilies, vokser og blomstrer i mange år. Å forlenge lengden på sommeren blomstrer mange planter vil være deadheaded regelmessig (har brukt blomster kuttet eller klemt av).

Sommer ettårige

Cornflowers, eller bachelor's knapper, er en hardfør årlige som krever full sol. De er tørke tolerant og nytte deadheading. Ørkenområder, cornflowers selv sår og kan vokse i det samme området i mange år.

Geranier er en øm årlig som kommer i en rekke farger med enkle eller doble blomster. Geranier kan nytte deadheading og være transplantert i potter høsten og overwintered som huset planter.

Salvia produserer en fargerik rød eller lilla topp av blomster i mange uker om sommeren. De er tørke tolerant og hjort-resistente nytte deadheading.

Zinnias kan være den typiske sommer blomsten, med varianter som blomstrer fra våren gjennom tidlig høst. Zinnias tolerere en rekke forhold og nytte deadheading.

Sommer blomstrende stauder

Daylilies er en av de enkleste typene av stauder å vokse, og de gir en overflod av blomstrer hele sommeren, spesielt hvis du plante flere varianter og rave blomst tid.

Ballong blomster produserer vanligvis blå blomster, men det kommer også i hvit og rosa. Det er en lang levetid flerårig som ikke krever mye oppmerksomhet når det er opprettet.

Sedum er en kjøttfulle-leaved flerårig som kommer i en rekke planter, produsere mange forskjellige størrelser, farger og former av blomster. Som en ekstra fordel har enkelte typer sedum, for eksempel "Autumn Joy," blomster som skifter farge i høst.

Sommer Show-stoppere

Coneflower (Echinacea sp.) er et flott anlegg for naturalisere, og det er en favoritt blant bier og sommerfugler. Dens store, staselige blomstene kommer i nyanser av lilla, rose, rosa, bringebær, appelsin, laks og hvite.

Svart-eyed Susan er en gammeldags flerårig blomst som produserer produktive gul, daisy-lignende blomster fra sensommeren før den første frosten. Det er en lettstelt anlegg som ikke krever mye oppmerksomhet når etablert.