Blomster som blomstrer alle sommer lang i Illinois

November 22

Blomster som blomstrer alle sommer lang i Illinois

Illinois er en prairie tilstand og er hjem til et stort utvalg av blomster med blomster varer hele sommeren. Sommeren bringe villblomster fargen til prærien. Noen gartnere plante wildflower enger rundt sitt hjem i tillegg til blomsterbed. Plante blomster med langvarig blomstrer lagrer gartnere erstatter kort sesong blomster.

Blomstrende Spurge

Den blomstrende spurge (Emphorbia corollata) er en flerårig plante innfødt til Illinois. Denne blomsten er vanligvis ligger i høye, gresskledde prærien, tørr prærien og sandete områder. Planten vokser nå høydene av 12 til 40 tommer med en sentral lys grønn stilk. Blomster blomstre på tynn forgrenet stilker med flere avlange-formet hairless blader 2 til 3 inches lang og 1/2 tommers bred. Hele sommeren spirer starter i juni, blomstrende spurge små hvite blomster. Hver blomst har en gul sentrum og fem avrundet kronblad som varer til September. Saft fra dette anlegget kan irritere huden, så vær forsiktig.

Svart-eyed Susan

Svart-eyed Susan (Rudbeckia hirta) er den vanligste wildflower i den østlige delen av USA, ifølge Texas A & M University. Dette anlegget ligger i prærien og åpne tre områder i Illinois, medlem av aster familien. Planten vokser mellom 2 til 3 fot høye og blomstrer i full sol. Denne wildflower begynner blomstrer i juni og slutter i løpet av September. Blomstene er lyse gule ray buketter med brune, sirkulære buet sentre.

Culver's rot

Culver's rot (Veronicastrum virginicum) er en flerårig urt som blomstrer juni-September på prærien og skogsområder i Illinois. Dette anlegget er medlem av snapdragon familien og vokser til å nå høyder på 5 til 6 fot. Stilken er lang og rett med en avrundet utseende og glatt. Flere tynne, ovale blader spredt langs stammen av anlegget er 6 inches lang. Hver Culver's rot plante blomster med noen blomst spenningstopper som vokser opp til 8 inches høy. Blomstene er hvite, smale og sylinderformet. De er ¼ tomme lang med gule eller brune pollenbærere.

Hårete vill Petunia

I løpet av mai til oktober vokser den hårete vill petunia (Ruellia humilis) i deler av Illinois i tørr skog og bløffer prærien. Denne wildflower vokser sjelden i den nordvestlige delen av Illinois. Den hårete vill petunia er en flerårig plante og cirka 1 fot høy. Anlegget stilk og bladene har små hvite hår. Bladene er 1 tomme bredt og 2 1/2 inches lang. Den hårete vill petunia har lavendel blomster med fem lobed kronblad. Kronbladene på hver blomst er liten, bare vokser mellom 1 1/2 til 2 1/2 inches lang.