Blomster som begynner med N

August 7

Blomster som begynner med N

På grunn av det enorme antallet blomster i verden, kan noen ganger det være litt forvirrende prøver å huske navnene deres. Webområdet for listen av blomster, for eksempel lister 2,394 blomst navn alfabetisk og gjør det klart det vil legge mer i fremtiden. Over 40 blomster begynner med bokstaven N.

Nasturtiums

Nasturtiums er årlige og flerårige planter i slekten av Tropaeolum. Det er ca 80 arter av nasturtiums. Plantene spredte seg raskt og anses ideell for hager. De produserer fargerike blomster som vanligvis appelsin, rød eller gul, selv om noen Sorter har også en briljant rød farge. Nasturtiums produserer en frukt som er velsmakende. De trenger omsorg og vil frø selv for året i mildere klima. Bladene er flatt og runde, og ligner på water lily pads. De fargerike blomstene brukes ofte til å dekorere fat, salater og supper.

Nippon tusenfryd

Nippon daisy, som er mer formelt kjent som Nipponicum, tilhører slekten Nipponanthemum. Det er ofte sette utstilt som en cut-blomst. Det er en flerårig busk som produserer store blomster i høst. Bladene på en Nippon tusenfryd er mørk grønn, mens blomstene er 2 til 4 inches bredt. De har gul sentre og hvite stråler. De trives best med full sol og jord som er godt drenert. Busker kan vokse til en høyde på 3 fot og spre seg selv videre. De også spre raskt. Nippon tusenfryd er vanligvis fri for sykdom og insekt problemer. De blomstrer på sensommeren og tidlig høst. Noen steder er det også Montauk Daisy.

Nerine

Nerine er en gruppe planter som tilhører Amaryllidaceae familie. De fleste 24 arter er innfødt til Sør-Amerika, selv om de nå vises i mange deler av verden. Kun fire arter er vinter økende og 20 vokse i sommer. Det er en pære plante som høsten produserer en klynge av opptil et dusin rosa blomster på toppen. De blir ansett som en av de fineste av høsten blomster og er populært vises som snittblomster. De fortsatt friskt i lengre tid.