Blomster som begynner med H

October 21

Blomster som begynner med H

Fleste planlegger sine blomsterbed av farge eller sesong av blomstre, men det er ingen grunn du ikke kan ha en alfabetisk hage. En rekke planter har enten vanlig eller botaniske navn som begynner med bokstaven H.

Hibiscus

Rose mallow eller staude hibiscus (Hibiscus moscheutos) er en shrubby sommer flerårig med middag-plate størrelse blomstrer i rødt, rosa eller hvite. Innfødt å våtmarker og strømmen banker, må det fuktig jord i full sol eller delvis skygge. Hibiscus er kaldt hardføre til amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sone 4. Tropiske hibiscus planter solgt på blomsterbutikker og som sommeren beholder prøvene er ikke hardfør over sone 9 og må være overwintered inne med andre potteplanter.

Hellebores

Hellebores (Helleborus), også kalt fastetiden roser, har semi eviggrønne læraktig blader og nikke, kopp blomster på slutten av vinteren og tidlig vår, ofte mens snø er fortsatt i bakken. Vokse dem i ca eller fargede flekker under trær. De fleste er hardfør til sone 5, selv om flere varianter er hardfør sone 3.

Hollyhocks

Ubestridte stjernen gammeldags hytte hager, majestetiske hollyhocks (Alcea) vokse til 6 fot høy eller mer. De er biennials som reseed seg og komme tilbake pålitelig hvert år. Blomster kan ligne enkelt roser, eller være gigantiske pyntegreiene pulver puffs. Dyrke dem i en lun plass eller spill dem trygt. Hollyhocks er hardfør sone 5.

Heliopsis

Heliopsis (Heliopsis helianthoides) er en flerårig solsikke, mye mindre og mer raffinert enn store solsikker dyrket i vegetabilske hager. Disse innfødte like fullt søndag og foreta utmerket snittblomster for huset. Helopsis er hardføre sone 3.

Hemerocallis

Daylilies (Hemerocallis) er pest gratis, tilpasses til grunnforholdene, tørke tolerant når etablerte og lang levetid. Daylilies kombinerer godt med nesten noen annen plante, men er spesielt egnet til å blande med ornamentale gresstyper. Størrelsen og fargen varierer mye av sorten, så Les anlegget etikettene nøye. De fleste varianter av Dagliljer er hardfør sone 3.

Kaprifolium

Fleste er kjent med den vanlige japanske honeysuckle som en plage i det østlige USA, men de mindre kjente innfødt trompet honeysuckle (Lonicera sempervirens) er en veldig bra anlegget. Det har lange rørformede blomster som lokker hummingbirds i hagen din. Blomstene er røde eller gule. Trompet kaprifolium er hardføre sone 3.

Heucherellas

Heucherellas er en krysning mellom Heucheras (coral ringetoner) og Tiarella (skum blomster). Dette kors har produsert et anlegg med de beste egenskapene til begge foreldrene. De har interessante marmorert blader og har LUN blomst oppsikt i lang våren og forsommeren. H. "Bridget Bloom" har delikate pigger av rosa blomster og vokser til 18 inches høy. Heucherellas er hardfør sone 4.

Hostas

Gartnere plante hostas for deres fantastiske hjerte-formede blader, men da lov til å blomstre de har pigger av nikker lilla eller hvite blomster som kan duftende. Både blader og blomster brukes i blomsterdekorasjoner. Hostas gjør best i filtrert sollys og rik, fuktig jord. Hostas er hardfør sone 3.

Heliotrope

Heliotrope (Heliotropium arborescens) er en årlig blomst til solfylte og parti-fargede hager. Ikke la det tørke. Blomstene er lilla, blå eller hvit og lukter cherry pie. Heliotropes vokser 18-24 inches høy og skal være lik avstand 12 inches hverandre. Som ettårige, må de være plantet årlig. Start fra frø eller se etter planter i din lokale hage senter i våren.