Blomster som åpner med solen

June 22

Hvis du er en tidlig morgen person, elske du sannsynligvis blomster som åpner med solen. Tenk deg gå utenfor med din kopp kaffe, avslappende og ser attraktive, duftende blomster åpne opp foran øynene dine. Vannliljer, morgen herligheter og is planter er noen som gir en overflod av sol-åpning blomstrer. Plant en eller alle av disse i hagen og nyt tidlig morgen de vil gi deg.

Vann-liljer

Hvis du har en akvatiske hage, plante vannliljer. Du vil nyte skjønnheten de vises når de åpner med solen hver morgen. De er også kjent som lotusblomster og hvite nøkkeroser planter. Vannliljer er preget av store, duftende blomster som sitter på toppen av høye grønne stilkene. De vokser i en hage tjern, container eller dekk dammen. Noen mennesker bruker dem i naturlige bassenger for å holde vannet rent. Anlegget kan spredt overalt fra 3 fot 25 kvadrat fot. De fleste vannlilje blomster sitter på toppen av vannet, men tropiske vannliljer vokse over den. De blomstrer fra mai til frost og flerårige planter, men noen kan ikke overleve ekstremt kalde vintre. Størrelse, form og farge av blomster, avhenger av forskjellige. Dammen Digger hjemmeside at farger er variert, «alt fra gult, rosa, rød, hvit, lilla, blå og oransje.»

Morgen herligheter

Morgensol anlegget er en klatring, blomstrende vinranke som produserer en overflod av blomster som åpner med solen hver morgen. Du kan identifisere dem av lys grønn, hjerte-formede blader og trompet formet blomstrer som kan vokse opp til 3 inches i diameter. Avhengig av variasjon, blomst fargene kan være hvit, rosa, blått, rødt og lilla. Oppblomstringer av noen varianter Stripes. Morgen herligheter vokse godt opp trellises og gjerdet linjer. Når de er små, kan du begynne å trene dem til å klatre opp en espalier. Som de modne og blir lengre, knytte dem forsiktig til foretrukne området med anlegget bånd. Beskjære anlegget eventuelt som de kan vokse opp i 15 eller 20 fot høy. Morgen herligheter foretrekker varme områder og er vokst fra frø.

Is planter

Ice anlegget, også kjent som Lampranthus, er uvanlig og ofte brukt som en bunndekkende. De er sukkulenter som produserer lyse blomster som ligner på en tusenfryd blomster åpne med solen. De kommer i forskjellige varianter. Sier webområdet botanikk, "noen snikende og noen er buskete; enkelte blomst for en kort tid, mens andre blomstrer fra vår til høst." Avhengig av værforhold kan disse plantene ettårige eller stauder. De kan vokse opp til 3 fot høy, og løvverk varierer fra grønn til blå-grønn. Fargene på blomstene varierer mellom magenta, rød, rosa, oransje, scarlet, gul og lilla. Når blomstrende tiden ender, produsere plantene kjøttfulle frukt som blir woody når moden. Is planter vokse godt i forhold med solskinn, men hvis det er ekstremt varme, litt skygge kan være nødvendig å beskytte seg.