Blomster plante i bakgården

May 16

Blomster plante i bakgården

Fargevariasjoner og himmelsk duft drivende gjennom luften kan gjøre hjemmet og tunet en havn. Fargerike verftet blomster ikke bare legge til skjønnhet til landskapet, men de tiltrekke Sommerfugler, bier og oppmerksomheten til alle som går forbi. Med en verden av blomster å velge mellom, vil litt planlegging og kreativitet hjelpe deg å velge de beste fargerike tilleggene for verftet.

En klassisk

Farge, form og tekstur kombineres for å skape en av naturens mest utsøkte kreasjoner: klassisk, tidløs rose. Ikke bare er det offisielle blomsten i New York, men USA også. Roser krever godt drenert jord. Hvis mulig, plante dem i områder som mottar skyggen ettermiddagen. Dette øker kvaliteten på planter. Unngå plante roser i områder der vegger, gjerde eller andre strukturer kan hindre luftsirkulasjon. De trives i de fleste typer jord, men du kan gjøre dem vokse bedre ved å legge til et par inches av organisk materiale i blomsterbed.

En uvanlig blomst

Hvis du elsker nyheter, kan du vurdere å legge holdt til hagen din. Den Dictamnus albus eller gassanlegg, avgir brennbar gass som du kan lett. Blå flammene som vises etter å holde en kamp under blomsten klyngen skader ikke anlegget. Holdt når en høyde på opptil 2 fot og vokser sakte. Knusing bladene produserer en frisk, lemony duft. Noen bruker knuste blader i te. Du finner den i hvitt, rose-violet og rosa. Noen mennesker kan oppleve alvorlige dermatitt etter kontakt med gass anlegget løvverk.

Et lite vedlikehold valg

Hvis livet går så fort at du ikke har tid for hagearbeid, velger du en blomst som trenger litt omsorg. Foxglove er en lav, kortvarig flerårig eller biennalen som krever lite vedlikehold. Den blomstrer sommeren fungerer spesielt godt som en kantlinje anlegget eller midtpunktet for en skyggelagt. Høye blomst spikes klatre opp til 5 fot fra løvverk lav vekst. Blomst fargene inkludere rød, hvit og gul. Revebjelle gjør god snittblomster og hjort unngå dem. Etter planting, bruke mulch og vanne plantene hvis de får mindre enn 1 tomme av regn per uke.

Betraktninger

Når du velger blomster for hagen din, Velg ettårige hvis du ikke tankene nyplanting dem hvert år de dør på slutten av sesongen. Plante stauder hvis du ønsker din blomster å gå tilbake til livet når våren kommer. Ettårige produserer generelt lysere farger, mens fargene på de fleste stauder er mykere. Noen huseiere dekorere mye av sine verft med stauder og legge noen fargerike ettårige for å fremheve mix. Plante blomster på steder som er nivå og la vannet renne bort lett.