Blomster Native til Tyskland

June 22

Blomster Native til Tyskland

Blomster innfødt til Tyskland har funnet veien over hele verden, enten som en plante eller medisin. Mange av disse blomstene har medisinsk verdi og brukes i te og andre former for behandling. Noen av disse blomstene har gjort det hele veien til vest og er klassifisert som skadelige ugress i visse deler av USA

Tysk kamille (Matricaria recutita)

Tysk kamille har små tusenfryd som blomster. Blomsten har hvit, tynne, lange kronblad sirklet rundt et hevet senter for en gul koniske jordhaug. Blomstene blomstrer på lang stammer av lys grønn farge. Tysk kamille urtete er vanlig over hele verden.

Sommer Forget-Me-Not (Anchusa officinalis)

Selv opprinnelig til Tyskland, sommer forget-me-not (Anchusa officinalis) dyrket i USA og er referert til som "alkanet" eller "bugloss". Blomstene er små med fem kronblader, lilla farget med en hvit eller gul center. Det blomster blomst mellom midten til slutten av sommeren. Enkelte varianter av Anchusa officinalis er løvfellende mens noen er eviggrønne. Noen varianter spredt, dekker bakken som mat, mens noen vokse oppreist, men bare noen få inches høy. I noen steder som Washington og Oregon anlegget har vært ansett et klasse B skadelige ugress, vokse mange gartnere dem for å dekke hullene i gangstier eller som grenser.

Greenspire (Tilia cordata)

Greenspire er et løvtre som vokser til en høyde på 40 til 60 fot. Blomstene er små og gul-grønne på farge og blomstrer tidlig på sommeren. Blomstene vokser i klynger av fem til elleve og har en tung og rik duft som tiltrekker bier. Treet vokser inn i en pyramide-lignende form. Bladene er en trekantet små form og ca 1 til 3 inches lang. Det er også noen ganger referert til som lille leaved kalk.

Blå (Centaurea cyanus)

Blå er det nasjonale blomsten av Tyskland. Noen av de andre navnene gitt til Kornblomst er "Bluebottle," "Hurtsickle" og "Bachelor's knappen." Kornblomst er en årlig urt og kan lett kultivert. Anlegget er oppreist og stri med en myk stilk og vokser til en høyde på 1 til 2 fot. Anlegget grenene ut og i endene av disse grenene blomstrer ensom briljant blå blomster med thistle-lignende kronblad. Bladene er grayish green, lang og myk som stammen. Det botaniske navnet er Centaurea cyanus. Det mest enestående ansiktstrekk av denne blomsten er at lyse blå fargen på blomsten beholdes selv etter at blomsten har visnet og tørket opp. Dette gjør det en perfekt blomst for tørket blomsterdekorasjoner.