Blomster innfødt til Egypt

November 16

Blomster innfødt til Egypt

Egypt er en endeløs kilde til fascinasjon for reisende, forskere, historieinteresserte og utallige andre. Gamle hjemmet til faraoene er rik med monumenter, natur og fascinerende historier. Egypt er også kjent for utrolige fruktbare, rik jord. Blomster innfødt til Egypt som når glade pharaohs, kan dyrkes i dagens moderne hager.

Lotus

Lotusblomst ble brukt i antikken for å symbolisere øvre Egypt. I dag, er lotus, også kjent som vannlilje, det nasjonale blomsten av hele landet. Lotusblomster fristilt over vann og vokse i mange forskjellige farger. Blomsten stilkene vanligvis vokser i vann 12 til 18 inches dyp, men blomsten er i stand til å vokse opp til 6 fot høyde avhengig av vannstanden. Lotusblomster var hellig for gamle kulturer utenfor Egypt, inkludert de i India og Kina.

Papyrus

Papyrus, det gamle symbolet i Nedre Egypt, ble hovedsakelig brukt av egypterne for sin lange, slanke stengler. Gamle egypterne brukte papyrus for å gjøre et papir, tau og kurver. Papyrus blomst symboler ble ofte brukt i egyptisk kunst og arkitektur. Frisk papyrus, bærer hvit blomst blomstrer, ble gitt til døde under Old Kingdom begravelse tradisjoner.

Chrysanthemum

Chrysanthemum blomster vokste en gang gjennom Egypts fruktbare Nil-dalen. I gamle egyptiske kulturen, ble blomstene brukt i noen bandasjere en mumie og dressinger. Krysantemum, ofte kalt "mødrene," vokse i full sol med fuktig jord. Blomstene blomstrer i en rekke farger og størrelser, og kan bli funnet på blomsterbutikker og barnehager verden.