Blomster i sesongen for mars

January 27

Blomster i sesongen for mars

Mars er en ustadig måned. Noen områder av verden er begravd under snøen i mars, og enkelte områder er varm, solrik, frodige og grønne. Velge din blomstene til å blomstre i mars avhenger av hvorvidt det vil være liten sjanse for snøen faller på din nye knopper. Det er flere blomster som vil blomstre etter faren for snø er forbi, og enda noen som trenger kjøligere temperaturene spire og blomstre.

Crocus

Crocus blomster er en flerårig blomst som kommer i flere farger, inkludert hvitt, gul, blå og lilla. Det er en av de første blomstene våren. Blomsten reagerer på varme så varmere tiden innsiden av blomsten vokser raskere, forårsaker blomsten åpne. I kontrast, når det holdes kjøligere utsiden av blomsten vokser raskere, forårsaker blomsten lukkes. Dette er en beskyttelsesmekanisme, hvilke innrømmer den å blomstre selv i kaldere måneder. På grunn av det tidlig blomst har crocus virkelig ingen spesielle krav i omsorg. Det kan plantes i en hage, i en seng, som en liten kant eller hvor som helst.

Påskeliljer

Påskeliljer er en buttercup utseende blomst som kommer i gul, hvit, rød og noen ganger, men sjelden rosa. Påskeliljer trenger en frost eller kaldt vær, enten naturlig eller simulert, å bud. Det er derfor de kan enkelt vokst og dyrket over USA med unntak av Hawaii og sørlige Florida, hvor frost eller snø er sjeldne. De vokser og spredte seg fra lyspærer, og de blomstrer så snart som frost er borte. De vil ikke vokse under eller nær evergreens, men de kan vokse nær løvtrær. De nær ikke grunt forankret trær, for eksempel dekorative trær, fordi de grunne rotsystem dekorativ trærne forstyrrer lyspæren vekst. Pærene er giftig å fuglene og Red, slik dyrene ikke er en trussel mot dem, enn grave dem opp noen ganger.

Tulipaner

Tulipaner kommer i mange varianter. Noen blomstrer så tidlig som når snøen er borte, og noen blomst senere i sesongen. Mange tulip aficionados vil plante flere forskjellige typer og farger for å gi blomster alle våren. De fleste eksperter mener tulipaner kom til Holland fra India rundt slutten av 1500-tallet, og raskt ble populært der. Nå har blomsten blitt så populært som flere byer i USA og andre land vert hele festivaler rundt deres blomstrende sesongen. Tulipaner kommer i mange farger, og enda mer enn én farge pr blomst i noen varianter. De er klassifisert av når og hvordan de blomstrer: enkelt tidlig (enkelt blomstrer per stammen, blomstrer tidlig om våren), doble tidlig (to blomster per stammen, blomstrer tidlig), papegøye petaled (fjær kronblad) og så videre.

Bloodroot

Bloodroot er en wildflower som finnes hovedsakelig i våtrom i skoger eller skog. De er i blomst i to uker i slutten av mars, og hver blomst blomstrer bare for en dag eller to, noe som gjør dem en sjelden godbit å se. De kan dyrkes i senger eller grenser, men deres skjønnhet ikke nå sitt potensial i Angi hager, spesielt ikke solfylte seg. Bloodroot produserer en enkelt 8 - til 16-petal blomst på hver stilk, og det sprer seg ved knoller underjordiske. Bladene fortsetter å vokse når blomstene har blomstret. Navnet på blomsten kommer fra rød saft som produseres når tuber som røttene er kuttet eller brutt. Røttene synes å blø.