Blomster for vindu bokser

January 12

Blomster for vindu bokser

Iøynefallende beholdere av duftende blomstene legger sjarm til ethvert hjem. Velge hvilke typer blomster satt i esker montert på windows, et dekk eller rekkverk avhenger utseendet du ønske og typen blomster vil blomstre i hagearbeid sonen. Koordinere klima-passende blomster med ditt hjem eksteriør farger, eller bare vise din favoritt løvverk.

Oppreist blomster

Velg tulipaner, krokus, cyclamen eller påskeliljer for solid, oppreist blomster. Perfekt under en kjøkkenvinduet eller i en avstand på en kortstokk montert vindu, disse pære-baserte anlegg er lett å plante i tidlig om våren. Gammeldags favoritter trives i beholderen hager. Det er lett å grave opp og lagre pærene for vinteren, i forberedelse til den neste våren planting sesongen.

Vurdere å gjøre en kjøkken vindu boks full av blomstrende urter. Gressløk legge en løk smak til grønnsaksretter, og når venstre for å blomstre, produserer en vakker lilla blomst. Tykk grønne blader av oregano er en perfekt spiselige aksent.

Vinstokker og gjennomgripende blomster

For en subtil utseende, plante gjennomgripende vinrankene av ivy i vindu-boksen. Beholderen kan være full av eføy eller bare aksent med ivy på kantene, slik at rom for høy eller buskete blomster fylle midten av beholderen med farge. Disse lite vedlikehold planter kan plantes permanent i vindu bokser.

Lobelia er tilgjengelig i farger, fra hvit til ulike blues og lavenders. Denne populære gjennomgripende vindu blomsten må være plantet årlig.

Kort buskete blomster

Klynger av rød og rosa geranier er korte, solid og perfekt for en beholder hage. Alene, eller brukes i en skjerm med høyere og gjennomgripende løv, geranier er en populær årlig i klima med kalde kvelder.

Inpatients vokser i vindu bokser innhyllet i skyggen. Ettårige finnes i fargeskala fra rødt til hvit og rosa. I klynger av blomstrer fylle seg hele sommeren, holder miniatyr hage fylt med farge.

Tilgjengelig i en regnbue fall fargetoner, mødre vokse i vindu bokser. Buskete flerårige planter beholde sin blomstring langt inn kjølig vær.