Blomster for Texas hager

April 14

Blomster for Texas hager

Plukke de perfekt flowers for din Texas blomsterhage kan være en utfordring. Men selv med det varme været Texas, kan gartnere velge fra et utvalg av blomster. Mange planter vil trives i Texas varmen. Blomster innfødt til Texas eller de egnet for tørke og høye temperaturer fra andre områder kan forbedre hagen din landskapet.

Hardfør Ice anlegget

Hardfør ice anlegget er en flerårig som myk grønt løv og brukes ofte som en bunndekkende. Mens dette anlegget er en flerårig, kan du behandle det som en årlig, fordi det vanligvis overlever vinteren. Plantene avle vanligvis ca 6 inches i høyden og 12 inches bredt. Daisy-liknende blomster blomstre om våren og sommeren. 1-tommers blomstene er lilla, hvit eller gul og har en lys gul, rundt sentrum. Hardfør is planter kan overleve med lite vann, men trenger mye sol for beste vekst.

Texas Lantana

Texas lantana er en lav, spre busk som vil vokse i mange typer jordsmonn. Planten vokser best i fattige, sandholdig jord og full sol eller lys. Lantana blomster klynger av små røde, oransje og gul blomster på midten til slutten av sommeren. Disse plantene kan nå opp til en høyde på 6 fot. Duftende bladene er giftige for husdyr og mennesker; men mange fuglene spiser sort-farget frukt og sommerfugler spiser nektar. Dette anlegget har en svært høy varme toleranse.

Sweet Alyssum

Sweet alyssum er en årlig som reseed og kommer tilbake år etter år. Denne lav vekst anlegget har hvite, duftende blomster som blomstrer fra faller gjennom tidlig på sommeren. For beste vekst, plante sweet alyssum i et fuktig, godt drenert jord og i direkte sol delvis skygge. Trim noen døde blader og blomster. I noen deler av Texas, vil disse plantene blomstrer hele året.

Purple Coneflower

Purple coneflower er en tørke-tolerant flerårig med myk grønt løv. Lys lilla blomster sitter på toppen av enkelte stammer med rødaktig-oransje sentre. Blomstene blomstrer fra juni til oktober. Disse plantene gjør best i delvis skygge til full sol med fuktig, godt drenert jord. Purple coneflower kommer ca 3 fot i høyden. Lilla coneflowers brukes ofte som snittblomster, fordi de vil vare i en vase fem til sju dager.