Blomster for en varm sol-miljø

May 12

Redde en problemer plass i hagen der varme solen gjør vokser delikate blomster umulig. Erstatning solid planter som trives i lyse og solfylte betingelser som gjør det vanskelige området til et livlig og fargerik samlingspunkt. Arbeide kompost i jorden før planting og bruk gressmalingsklaffen for å holde på fuktigheten rundt blomster røtter. En kombinasjon av ettårige og stauder i hot spot leverer en full sesong av skjønnhet.

Zinnias

Plant zinnia frø i jorden når det utendørs temperaturen varmes opp til 70 F. velge den høyeste varianter, som Splendor, for baksiden av en blomst seng. Mindre dverg zinnias som Lollipop og liten verden fungerer bra på forsiden av sengen hvor levende fargene speil varme og lysstyrke på solfylte dager. Zinnias er ettårige og gjøre herlig cut blomsterbuketter å bringe innendørs.

Ryllik

Fernleaf yarrow vokser i dårlig jordsmonn, varm sol og er motstandsdyktig mot tørke. Disse egenskapene, sammen med gull-farget blomst oppsikt og lacy grå-grønne blader gjør dette staude et topp valg for hage aktiveringspunkt. Eldre yarrow planter vokse like høye som 4 fot høy og 3 fot bred, gjør dem egnede til å fylle et stort område med sommeren farge. Plukke yarrow blomster før de begynner å produsere pollen og henge tørke vinteren tørket blomsterdekorasjoner.

Celosia

Celosia, også kjent som cockscomb, heiser de fargerike blomstrer på solid spike-lignende stammer som stiger over lyse grønt løv. Celosia varianter varierer i farge fra dyp gul til røde og i størrelse fra 6 inches til nesten 3 fot høy. Spenstig, selv i dårlige jord, varme og tørke forhold, gir denne urteaktige årlig drama når masse plantet i hagen din trøbbel spot.

Yucca

Yucca er en lite vedlikehold evergreen som trives i tøffe forhold. Ideell for en urbane landskap, hage eller i en ramme, yucca tåler tørke, forurensning og høy varme. Også kjent som Adam nål, anlegget har smale spyd-formede blader med skarpe spisse tips. Kremet hvite blomster dukke opp i sommer, hang som klokkene fra høye stilker fra midten av yucca anlegget. Fjern stilkene blomstrer har døde for å nyte den grønne symmetrien i yucca året.