Blomster det åpne & nær natten

August 10

Blomster det åpne & nær natten

Visse blomster åpne og lukke deres pedaler om natten i reaksjon på lys og temperaturendringer. Overflaten av noen blomster utvides når det er varmt, men krymper når det er kult. Når overflaten strammer, blir flower's ytre overflaten større enn interiøret, å gjøre det lukket. Motsatte skjer med blomster som åpner om natten.

Crocus

En crocus er en plante som har en blomst, som stenger natten. De fleste varianter av crocus planter blomster i tidlig våren noen ganger når snøen er fortsatt til stede. Saffron-crocus er den eneste arten i høst. Disse plantene produsere blå, fiolett, gul, hvit og stripete blomstrer. De er lite vedlikehold planter og kjent for å multiplisere lett, ifølge National Gardening Association, en hagearbeid organisasjon. Pedalene av crocus åpne i full moderat sollys.

Morning Glory

Morgensol har vinstokker som åpner som blomster i morgen, derav navnet. Anlegget har over 500 forskjellige plantearter, ifølge Fine hagearbeid, en plante ressurs nettsted. Disse plantene kreve fullt sollys under dagtid timer når de gir trakt-formede oppblomstringer av rød, lilla, gul, hvit og blå. Deres vinranker vokser og vikle rundt strukturer. De har tett, hjerte-formede blader, som er grønn i fargen.

Moonflower

En moonflower blomstrer i natten. Hver plante vanligvis produserer fire til seks hvite eller rosa, aromatiske blomster. Moonflower åpnes som solen sett og forblir åpen til solen stige i morgen. Det vokser til ca 15 fot høye og store bladene. En moonflower er en årlig.

Primrose

Primrose er en nighttime plante. Når solen går ned, produserer anlegget gule blomster. Det bare blomster fra mai til juli. Primose er generelt kjent som en ville blomster og foretrekker et tørt miljø. Det er en halvårlige plante, som betyr det reseeds seg i samme grunnleggende område der den er plantet. Ifølge hagearbeid vet hvordan, et online hagearbeid ressurs, har primrose angivelig mange medisinske bruksområder, inkludert hodepine lettelse, hår gjenvekst og evnen til å indusere arbeidskraft.