Blomst seng ideer for sonen 7

April 2

Hagearbeid i US Department of Agriculture hardførhet sonen 7 betyr at mange plante valg. Det er kaldt nok å ha vinteren fryse for pærer og andre trær og planter som krever en kald periode, og varm nok at mange kalde-tolerant planter vil overvintrer vellykket. Avhengig av hvor i USDA sonen 7 du er, kan vann være mer restriktiv ressursen, så husk å forskning anlegg for vanning krav.

Hvit Shade Garden

Plant en helt hvit skygge hage. Hvit hager, lyse spesielt hvis plassert i en semishady til skyggefullt sted, opp hagearbeid plass. Hvit hager kalles også måneskinn hager fordi de synes å gløde i lyset av månen. For USDA sonen 7 hager danner planter som snøball viburnum et godt bakteppe for din hvite hage. Hvit hostas, lily-of-the-valley (Convallaria majalis), shasta daisy, hvit-blomster astilbe (Astilbe x arendsii "Brudesløret"), hvit blødende hjerte og (Dicentra spectabilis «Alba»), er bra for shadier hvit hager. Det er mange delvis hvit hostas, som vil fylle plassen. Vanligvis søk en balansert grønne og hvite hosta for robusthet som "Kiwi Polar Bear", "Frihet" eller "Hei Ho Silver." Legg noen bregner for noen tekstur for skyggen hager samt.

Patriotiske hage

Rødt, hvitt og blått hager er en sikker hit om sommeren. Både rød og hvit fargede blomster er bra for hager som vises fra en avstand som øynene plukke ut fargene i et grønt landskap lett. Hvite og røde eller blå hortensia kan brukes som bakgrunn planter. Legge til fet farget planter som salvie, som er tilgjengelig som rød eller hvit ettårige og blå stauder. Petunias er også perfekt for en rød, hvit og blå hage, som er tilgjengelig i både røde og hvite, blå og hvite strippet versjoner. Kanten foran røde, hvite og blå hagen med en linje av røde begonier, etterfulgt av en rekke petunias, og deretter salvias å bygge høyde mot baksiden. Alle disse plantene er hjemme i en USDA sonen 7 hage.

Flerårig sonen 7 hage

Sol kjærlig stauder som vokser i USDA sonen 7 Inkluder svart-eyed Susan (Rudbeckia hirta), purple coneflower (Solhatt), tickseed (Coreopsis lancelolata) og asters som Aster chilensis. Gruppert sammen gir de en lang sesong av blomstring. Plante dem i grupper på tre å forbedre deres dramatisk effekt og plante høyere planter bak kortere planter. I tillegg gjøre både høy sedums, som Autumn glede, og kortere sedums, som Dragon's Blood og Angelina, det bra i USDA sonen 7.

Urter med blomster

De fleste urter vil trives i USDA sonen 7 hager og mange har attraktive blomster. Noen er ettårige, som basilikum, med dens hvite blomster; kamille, som har hvite blomster med gule sentre; og Borago, med sine levende blå blomster. Mange flere er flerårige, som lavendel med sine lilla blooms eller staude geranier, som har blått til lilla blomster. Bee balms har både rød og hvit-blomster varianter. Gressløk gjør en god kanter anlegg og har blå eller hvit, Røyksopp blomster. Du må velge mellom smaken og fargen, som når urter blomstrer de bli bitter.