Blomst seng designideer

July 2

Blomst seng designideer

En flowerbed gir frittgående til fantasien. Velg farger, teksturer, dufter og plotte størrelse som passer din fancy. Men skyve konvolutten litt av planting blomsterbed i uventede steder, bruker props for ekstra interesse, gjør en uttalelse med kuratert planter og bygge overraskelser i tomter slik at selv den minste hagen er fullpakket med herlig funn.

Full-Front panikk

Foran inngangen eller et sted i gården er ideelle steder for en flowerbed. En svingete utleggermaskin sti fører til en liten veranda er en invitasjon til å plante stemorsblomster. Tilbake dem med mellomstore ettårige og overhengende, klatring, viltvoksende rosenbusker. Plantasjeeiere kanter punktene veranda og en hengende kurv eller to flankert inngangen trekk hagen i huset. En kjedelig torget foran plenen blir grønn velvet kantlinjen på en sirkel av blomster som en liten skulptur i gården. Floribunda roser gir høyde i sentrum av sirkelen og blomstrer hele sommeren. Blå petunias, blå lobelia og gule marigolds omgir rosebusk med en primærfarge omkrets. Eller stikke med hvit petunias og tusenfryd, blå lobelia og crimson roser som Europeana for en rød, hvit og blå patriotiske sommer flowerbed.

Monokromatisk palett

Låne et blad fra en verden berømte britiske estate hage, og opprette en blomst seng av alt én farge. På Sissinghurst i Kent, England, det hvite rommet er en hage beskikket ved grensen busker og trær og plantet i hvit med sølvfargede løvverk. Holde ensfarget design moderne med geometriske blokker av samme blomster og variert høyder å holde ting visuelt interessant. En lav grønne boxwood hekk kjører vinkelrett bak gjerdet på to sider og er åpen i fronten. Løvverk dype grønne omslutter våren trekanter av gule tulipaner, påskeliljer og hyacinths. De er erstattet av sommeren tepper smørblomster og svart-eyed Susans grenser senger av golden dag liljer, trellises kremet arv roser og gigantiske solsikker og kaprifolium vinstokker gjerdet. Ved i høst tidlig, våren sengene er lyse med mødre og marigolds, og hvis du har gjemt en gresskar vinranke i et sted, du har oransje globes, som falt harvest måner, til sesongen.

Landet hytte kaos

Med ekstra begeistring av hytte urter, Potter, plantasjeeiere og dekorativ grasses trenger noen definere prinsipper. Resirkulere interessant og ukonvensjonelle beholdere, som en stor metall pasta pott med drenering hull boret på bunnen fylt med geranier eller en været slitt smijern bistro stol som et espalier for klatring vinstokker. Tuck din funnet plantasjeeiere i blomsterbed delt i to av svingete baner av pavers overgrodd av Bunndekkende beplantning og foret med coneflowers, eng buttercup, tusenfryd, cowslip, Løvetann, primroses, kamille, marigolds og valmuer. Dekke et lite lysthus eller en doblet buegang med to eller tre typer roser som blomstrer etter hverandre. Det kan hende at en doblet arch akkurat bred nok for en liten benk. Gjør hver blomsterbed minst dobbelt så stort som høyeste anlegget for balanse. Plan tidlig, midt i sesongen og avdøde bloomers for å unngå bare flekker. Plante noen søte scented blomster i midt i showstoppere. Anlegg overfylte tomter, men husk at seedlings fyller ut som de vokser. Installere noen solenergi lys i og rundt blomsterbed så du kan nyte hagen etter mørkets frembrudd.