Blomst landskapsarbeid ideer for Front Yards

April 5

Landskapsarbeid av ditt hjem i forgården forbedrer utseendet av ditt hjem. Blomster kan lyse en skygge-fylt forgården, eller Merk en intrikat murstein eller steinen gangvei. Valgene for landskapsarbeid forgård med blomster er begrenset bare av mengden av sol eller skygge tilgjengelig for området. Legger til aksent steiner, mulch eller stein lyser og rammer blomstene i denne portrom hagen.

Kontaktpunkter og Design

Mange gartnere velger en enkelt blomstrende busk eller plante å gi det sentrale punktet i en hage. Du kan velge bare én eller mange knutepunkter. En sammenhengende linje av blomstrende stauder skaper en dramatisk skjerm som en enkelt blomstrende flerårig omgitt av mulch. Utligne floral skjermene med steiner nærmere til planter og mulch lengre bort hjelper avgrense blomster og trekke øyet til blomstene. Din fokuspunkt kan også være busker eller trær i gårdsplassen. Bare bruk blomster rundt foten for å skape en ramme for evergreens og trær.Undersøk foran hjemmet ditt og finne ut hvilke funksjoner du ønsker å forbedre med blomster. Kanskje har du en veranda som ber for en rektangulær hage å fremheve og flatere lang verandaen. Noen landskapsarkitektur bør ramme hjemme. Som med busker eller trær, kan du opprette en symmetrisk floral landskap som balanserer hver side av huset. Et annet alternativ inkluderer plante blomster fra hjørner hjemme, redusere høyden på inngangen til hjemmet.Dramatiske forgård blomsterdekorasjoner krever ofte litt endt arbeid å gjøre landskapsdesign ser polert. Kanten hager med murstein og stein utleggere forbedre og skissere dine blomsterbed. Ramme din oppføring gangvei ved å opprette en fots hele hage på hver side fylt med blomster. Legge til solenergi aksent lys for direkte vei til din inngangsdør.

Ettårige planter

Gartnere plante ofte ettårige hvert år for å lyse opp foran sine hjem. Ettårige, også kalt sengetøy planter, blomstrer gjennom hele vekstsesongen. Disse plantene motvirket hekker, busker og trær pent når den plasseres foran som en kantlinje. Ettårige kommer i en rekke farger og varme toleranser. Ettårige også komme som bare løv planter, legge interessant blad design og høyden til en hage. Pass på å vurdere hvor mye sollys i forgård før du kjøper ettårige. Ettårige krever vanligvis mer omsorg enn stauder så sørg for at du vet hver plante krav for både sollys og vann.

Stauder

Stauder danne ryggraden i de fleste front-verftet landskap. Disse plantene fylle og vokser hvert år, i motsetning til ettårige. Stauder også utvide ganske pent i størrelse med riktig pleie, slik at gartnere å fylle ut hullene i sine hager over tid samt transplantasjon blomster til nye plasseringer. Fargerike blomstrende stauder inkluderer slik blomster idet Shasta tusenfryd, svart-eyed Susan, dag liljer, butterfly bush og mange andre. Alle disse anleggene kan danne et teppe av farge i løpet av vekstsesongen.

Nøkkelen til å bruke stauder i noen landskapet ligger i å velge planter som blomst til forskjellige tider. Når én plante er ferdig, begynner en annen å gi en kontinuerlig floral visning for landskapet. Inkludert noen ornamentale gresstyper kontraster og mens disse plantene ikke blomstre, de er hardføre og mange tilbyr en cattail som skyter i vekstsesongen.

Beholder landskapsarbeid

Forgård tilbyr en perfekt mulighet til å bruke interessante containere til aksenten din landskapsarbeid. Velg store potter på hver side av døren og fylle potten med rikelig blomstrende ettårige. Plassere plantasjeeiere i hagen din fylle lyspunkter eller bare å sammenlegge spice å din hage. Beholdere fungerer bra når plassert på trappen etterfølgende vinstokker eller blomster som petunias søl fra potten til potten. Bruke blomsterfylte beholdere ofte gir landskapet et profesjonelt utseende.