Blomst busker som vokser i Arizona

February 4

Blomst busker som vokser i Arizona

48nde staten til å bli med i unionen, delstaten Arizona er kalt Grand Canyon staten og er kjent for sin ørkenlignende varme og sparsom regn om sommeren. Slike tøffe forhold kan gjøre deg hesitant å prøve noe annet i ditt landskapsarbeid, men det er noen blomstrende busker som vil vokse i Arizona som ikke bare liker denne typen vær, men også kan gi hagen din en fin touch av farge.

Baja eventyr støvkost (Calliandra californica)

En fantastisk busk med en tropisk utseende, Baja Fairy støv er en middels størrelse busk som vanligvis vokser 5 fot høy og har en 5-fots spredning. Sin scarlet røde til rød-oransje blomster ligne liten støvtørking børster eller powderpuffs. Baja eventyr støvkost foretrekker full sol, men vil tolerere skyggen og blomstrer fra vår til høst. En favoritt for sommerfugler og hummingbirds, Baja eventyr støvkost bør være vannet hver to uker om sommeren og en eller to ganger måneden vinteren å øke sin blomst potensial for sesongen.

Bush Dalea (Dalea pulchra)

Bush Dalea er litt uvanlig når det gjelder busker fordi den blomstrer gjennom vinteren med blomster som vil vare til våren. En stor busk for et snev av farge i vintermånedene i Arizona, Bush Dalea vokser til en høyde på 4 til 5 fot med en 3 - til 5-fots spredning og produserer små lilla blomster som vokser som klumper på slutten av grenene. Bladene er små ovaler, sølv eller grå, og er ganske god å ta. En favoritt for sommerfugler, Bush Dalea blomstrer i full sol, men gjør heller dårlig i skyggen.

Texas oliven, Anacahuita (Cordii bossierri)

En stor, deciduous busk som kan vokse så høyt som 25 fot, Texas oliven kan også utdannet å vokse som et tre. Fra spring gjennom fall produserer imponerende, store hvite blossoms med gule halsen som noe ligner i form til blomstrer med en hibiscus. Texas oliven liker full søndag og vil tolerere reflektert varme. Det også har liten gul-grønn frukt som er litt giftig når spist fersk, men rapporteres som sikker når kokt for gelé eller syltetøy.