Blokk, seler og Tie ned en bobil

September 12

Blokk, seler og Tie ned en bobil

Bobiler, også kalt produsert boliger, tilbyr rimelig og behagelig bolig for mennesker på begrenset eller faste inntekter. Dagens mobile hjem inneholder samme verktøy og fasiliteter av tradisjonelle boliger, men i en mer kompakt system. Nyere modeller av produsert boliger er mye sterkere enn eldre modellene og kan ha tie-ned og oppkvikkende systemer bygget i deres strukturer. Lokale byggforskrifter kan variere på kravene for blokkering, oppkvikkende og binde bobiler. Forskning din lokale byggforskrifter grundig før du fortsetter.

Instruksjoner

•Fjern alt rusk fra området der bobil sikres.

•Lay 6 mil svart plast ark under bobil å kontrollere fuktighet seepage.

•Fyll betong som bunntekst for blokkene. Bygge 4-av-16-av-16 tommers tre skjemaer til betongen. Bland betongen med vann og hell den i skjemaene. Glatte overflater med en sparkel deretter kjøre en lengde på 2-ganger-4 trelast over betongen å fullføre det av. Betongplater plasseres i 8 - til 10-fots intervaller. At betongen til å kurere henhold til produsentens anvisninger.

•Still 8 x 8-av-16 tommers betongblokker på hellen som en brygge under mobile hjem. Dobbel-stabling blokker er tillatt i noen samfunn hvis stabler er ikke mer enn 5 blokker i høyden. Hver rad skal være stablet i rette vinkler i tilstøtende raden i blokker.

•Bruk hydrauliske Jekker sette skinnene på mobile hjem på betong blokker og sikre at bunnramme av hvile på pier overflaten.

•Gå inne i mobile hjemmet og bruk en snekker nivå for å kontrollere at strukturen ligger jevnt på pier systemet. Juster plasseringen av hjemmet på blokker på begge ender, og alle fire hjørner.

•Installer tie-down kabler over toppen av hjemmet. Kablene må krysse over taket sperrene for å øke styrken. Ledninger over taket beskytterne montert på taket kanten; Hvis det er ingen tak beskyttere finnes, kan de kjøpes med tie-down kabler. Kontroller at kablene ikke dekker et vindu eller dør. Noen modeller av mobile hjem kan ha ramme ankere eller stropper det hang fra bunnen av enheten i stedet for over-the-top kabler.

•Sett stropper og kabler til bakken strekkfisk. Med enkelte typer ankere må de bli ødelagt i bakken. Justere spenningen på festepunktene av vekslende ene med den andre for vedlegget selv.

Tips og advarsler

  • Tie-ned din bobil krever er bestemmes av jord i området. Ta kontakt med en lokal bygnings inspektør til å bestemme hvilken av utstyr og metoder anbefalt for bestemt sted.
  • Bare å sikre den mobile hjemmet på en betongplate er ikke anbefales fordi normalt frost og tine duvende som forekommer i bakken i mange områder av landet.
  • Før du installerer tie-down eller annet oppkvikkende utstyr for mobile hjem, finne verktøy linjer og kabler på eiendommen din for å unngå avbrudd og potensielle farer.