Blinkende mellom murstein Årefeste & Vinyl fasader

June 8

Blinkende mellom murstein Årefeste & Vinyl fasader

Blinkende er en av de viktigste elementene i alle utvendig bordkledning programmer, uansett om du arbeider med murstein eller vinyl. Blinkende dekker innsiden hjørnene så vel som utenfor hjørner og alle områder som rundt dører og Vinduer hvor tomrom finnes at vann kan trenge. Hvis du arbeider med en murstein Årefeste vinyl Fasader overgang, må blinkende brukes her og andre områder i samsvar med vinyl Fasader og murstein produsentens instruksjoner.

Murstein Årefeste grunnleggende

Murvegger er vanligvis laget av feltet murstein, som angis på produsenten eller eieren av preferanse. En Årefeste, også kjent som en okse hodet, er en murstein som er lagt langs sin lange, trange side med meldingshodet utsatt og vanligvis fungerer som en landskamp for toppen av murveggene som bare løpe halvveis opp en vegg der vinyl Fasader deretter tar over og bærer lenger opp veggen til taket.

Vinyl Fasader grunnleggende

Mens nøyaktig grunnleggende blinkende varierer fra ifølge vinyl Fasader produsenten, må noen kanter blinket i tillegg tekking som er under vinyl Fasader. Alle vindu overganger, samt takskjegget, døråpninger, ventiler og finans styrene for dekk må flashed. Dette inkluderer overgangen fra vinyl til murverket fordi uten blinkende vann drenering på siden av huset vil kjøre bak murstein og skade underlaget under.

Blinkende grunnleggende

Blinkende kommer i en rekke typer, fra plast ark som installeres som et stykke tape rundt vinduer og dører Z fagpersonell som brukes til å dekke finans boards og passer mellom vinyl paneler, hvis du arbeider med en panelet installasjon. L-formet blinkende brukes også i noen tilfeller, og kan være metall og plast eller andre menneskeskapte materiale. Installasjonen er på steder hvor vann kan muligens trenge på veggen under, og er utformet for å tvinge vannet mot den utenfor dekket av hjemmet.

Flash vinkel for murverk

Den grunnleggende typen blinkende brukes for en vinyl Fasader murstein overgang er L-formet blinker. Det er installert under vinyl Fasader, men over murstein Årefeste slik at vinyl Fasader er installert på vertikal under L, og horisontal under L hviler på toppen av Årefeste. Noe vann som renner nedover ansiktet av vinyl Fasader vil deretter traff blinkende og utøse over på toppen av murstein Årefeste stedet for gjennomtrengende til veggen under.