Bleking slagg blokkere misfarges det?

July 8

Bleking slagg blokkere misfarges det?

Slagg blokker, også kalt betong mur blokker, er blant de sterkeste mur enhetene tilgjengelig, men de er ikke uimottakelig til mold og alger. I mold må du bruke blekemiddel for å eliminere helsefare. Og hvis ikke du er forsiktig, blekemiddel kan discolor slagg blokker.

Grunner for bleking

Under normale omstendigheter trenger du ikke å bleke dine slagg blokker. Du kan bruke en slange for å feilfri av støv og skitt, og kake-opp på skitt innskudd og flekker, milde vaskemidler kan gjøre utslaget. Men bleking er nødvendig å fjerne mold, som kan føre til pusteproblemer. Det er ikke uvanlig å finne mold vokser på en kjeller betong-blokk vegger.

Potensialet for farging

Bleach inneholder natriumhypokloritt, og den har potensial til å flekken betongflater som slagg blokker. Unngå dette problemet, fortynne din blekemiddel tungt med vann før du bruker den på slagg blokker og skyll blekemiddel bort snart etter anvender den.

Fortynne Bleach

Nok ikke bare blander blekemiddel din med litt vann. Betong overflater anbefaler Reader's Digest ikke mer enn 3/4 kopp blekemiddel for hver gallon av vann. Som utgjør mindre enn én del blekemiddel for hver 16 deler vann. Dette kan virke ørsmå, men det vil fortsatt gjøre utslaget, og best av alt, det vil holde din blokker blir skadet eller misfargede.

Bruke blekemiddel

Spray - ikke helle - den bleike løsningen på blokkene, og tillater ikke noen av løsningen å kjøre inn i nærliggende vegetasjon. Bleach vil drepe planter. Bruk firmest skrubbe pensel finner du når du er skrubbing din bleket slagg blokker, og skyll med vann. Unngå å få blekemiddel på huden din, som det vil føre til alvorlig irritasjon. Bruk gummihansker og en puste maske å være på den sikre siden. Hvis du har mold, vakuum blokker med en våt tørr vakuum eller HEPA vakuum fjerne spores etter at du har renset blokker