Bleking Pet flekk ute av tregulv

October 16

Kjæledyr flekker kan være svært vanskelig å fjerne fra tregulv. Varsomhet, som bruker vann for å fjerne flekken kan føre til enda mer skade på hardwood. Det er viktig å finne produkter som ikke trenger å bli blandet med vann, og kan brukes direkte på flekken uten å forårsake løvtre skade. Noen rimelig, lett-å-bruke produkter arbeide for å fjerne kjæledyr flekker, og sannsynligvis allerede på hånden i hjemmet.

Eddik og vann

Hvis flekken er frisk, bland en tilsvarende kombinasjon av eddik og lunkent vann i en bøtte. Dypp en mopp eller svamp i blanding og klem ut overflødig væske. Gni over flekken å ta opp noen rester som ikke har satt inn parkettdekke. Gjenta to til tre ganger å fjerne så mye oppbygging som mulig.

Hydrogenperoksid

Etter at du har brukt løsningen eddik og vann, la området tørr, og forberede en hydrogenperoksid behandling. Dekke stained området med en klut eller lag papirhåndklær, og hell hydrogenperoksid over klut eller papir håndklær, til materialet er dynket med peroxide. Plasser en plastic søppelpose over hele farget området for å holde peroxide tørker ut mens det fungerer, og la behandling arbeide for omtrent en time.

Tørking området

Etter en time, samle klut eller papir håndkle og søppelpose. Tørr området med papirhåndklær å absorbere overflødig og plukke opp noen flekken rester som er nå på overflaten nivå og lett tas. Neste ønsker du å tørke ut det fuktige området å hindre vannskade fra fuktighet. Dekk området med et jevnt lag en tørking agent (sagflis, sand eller kattunge søppel). Plasser om en 1/2-tommers tykke lag av stoffet over området, og la sitte i tre timer. Deretter samle så mye av stoffet som mulig med en kost og feiebrett, etterfulgt av et vakuum å samle noen leftover rester. Dette bør fjerne flekken helt, men for gamle, innebygd flekker kan det kreve gjenta hele denne prosessen to til tre ganger.