Bleke skade løvtre?

December 28

Bleach er en stor løsning å bruke når du har dype rengjøring som må gjøres. Bleach, er imidlertid en sterke kjemiske som har en tendens til å ødelegge overflater og materialer som det kommer i kontakt. Blekemiddel kan skade løvtre hvis ikke brukes riktig.

Teste løvtre

Finne en iøynefallende området på hardwood. DAB en fille med blekemiddel og gni den inn i en liten lapp. Se stedet for omtrent en time å se hvordan løvtre på stedet av oppdateringen reagerer blekemiddel. Hvis tre viser skade, ikke bruk det på resten av løvtre.

Fortynne Bleach

Hvis du trenger å rengjøre løvtre med blekemiddel, fortynn den med vann. Bruke 1 del blekemiddel med 1 del vann er det reneste løsningen som mest rengjøring tips krever. Jo mer synes du blekemiddel vil skade hardvedgulv, jo mer vann du trenger å fortynne blekemiddel.

Skyll og tørk

En av nøklene til rengjøring løvtre overflater med enhver løsning er å skyll med klart vann og tørk den godt. Lengre blekemiddel sitter på veden overflaten, jo mer det er sannsynlig å skade den. Skylling det også vil redusere sjansen for skade. Tørr hardvedgulv ved å blåse en fan på tre og vinduer som kan åpnes i rommet.

Skade

Hvis du desperat trenger å bruke mye av blekemiddel på hardvedgulv, refinish tre om nødvendig. Dette er viktig når du er begrensende virkningene av oversvømmelser på gulv. Selv om blekemiddel kan ødelegge mål, forblir tre intakt for det meste. Når du prøver å rydde opp etter en flom, er det best å få råd fra en profesjonell.