Bleach til vann-forhold for rengjøring matlaging overflater

June 12

Med advarsler i nyhetene om bakterier som salmonella og E. coli i mat vet du at å holde matlaging overflater i hjemmet rent er nøkkelen til å beskytte familiens helse. Bruk høyre blekemiddel-til-vann ratio for å opprette en desinfisere renere.

Bleach

Bleach er et effektivt rensemiddel for matlaging flater fordi det inneholder tensider. Disse forbindelser gir bleke dens evne til å trenge dypt organisk materiale. Bleach ødelegger organisk materiale med større effektivitet fordi det fungerer mot dem fra innvendig og utvendig. Det er derfor det er et godt alternativ for å drepe bakterier og noen virus og en renere valgfrihet i sykehus og industrielle mat prosesseringsanlegg.

Forholdet

Når du bruker blekemiddel for å desinfisere matlaging overflater i hjemmet, er bruke riktige forholdet mellom blekemiddel til vann nøkkelen til å skape en effektiv løsning. Bruke for lite blekemiddel vil resultere i en svak renere som ikke vil riktig desinfisere. Bruke mye blekemiddel skaper en blanding som kan skade i boligen og etterlate en problematisk lag av blekemiddel når du rengjør. For best resultat, kan du kombinere ½ tsp. flytende blekemiddel med en quart vann.

Bruk

Hell blekemiddel og vann løsningen i en sprayflaske og bruke den til å bruke blanding til matlaging overflater. Spray en sjenerøs mengde den bleike løsningen områdene som må renses. La det sitte i ca fem minutter og deretter tørke med en svamp. Løsningen er sterk nok til å drepe bakterier, men bør ikke blekemiddel eller ellers skade sengetøy på kjøkkenet. Gjentatt eksponering for blekemiddel kan irritere huden, så slitasje hansker ved rengjøring. Når du arbeider med blekemiddel, er det best å sørge for at området er bra ventilert.

Betraktninger

Over tid mister blekemiddel sin effektivitet som desinfeksjonsmiddel. Etter noen uker, hvis du ikke har brukt alle løsningen, dumpe det i vasken og gjøre en fersk bakst. For å unngå å sløse med blekemiddel og vann, er det best å gjøre små grupper av støvsugeren. Dette forholdet med blekemiddel og vann er egnet for bruk på kjøkkenet på matlaging overflater, er det ikke sterk nok til å bruke å desinfisere objekter til medisinske formål.