Bleach til vann-forhold for desinfiserende skjærebrett

October 6

Bleach til vann-forhold for desinfiserende skjærebrett

Trygg mat håndtering er nødvendig i restauranter å beskytte kunder mot sykdom. For å beskytte familien hjemme, kan du bruke sikker praksis på kjøkkenet. Vaske hendene og riktig tiner frossen mat, kan du bruke en kombinasjon av blekemiddel og vann til å rense din skjærebrett.

Skjærebrett

skjærebrett kan være en kilde til maten forurensning i kjøkkenet. Når du skjære opp rå kylling, biff eller andre matvarer, kan eventuelle bakterier på maten overføres til skjærebrett. Hvis du ikke rydde brettet riktig, kanne neste gang du setter mat på den, du spre salmonella, E. coli eller andre sykdom-forårsaker bakterier. Dette setter familien din risiko for sykdom.

Blekemiddel og vann

Bleach er en effektiv kjøkken desinfeksjonsmiddel som dreper bakterier ved kontakt, ødelegge dem før de kan gjøre familien syk. Nøkkelen til å bruke blekemiddel trygt er å skape en løsning som er sterk nok til å drepe bakterier, men ikke så sterk det skader skjærebrett. For mye blekemiddel kan også lage en løsning som er sterk nok til å forårsake hudirritasjon når du rengjør med den. Den ideelle bleke vann for desinfiserende skjærebrett er 1/2 tsp. med flytende blekemiddel til 1 QT vann, skriver Susan C. DeWit i "Grunnleggende begreper og ferdigheter for sykepleie"

Programmet

Å rense skjærebrett, hell blekemiddel og vann blandingen i en sprayflaske. Spritz ned din skjærebrett med løsningen og la dem sitte i ca fem minutter. Skyll skjærebrett grundig under kjøkkenkran. Sett dem til side eller tørk dem med et håndkle. Kontroller at de er helt tørre før du setter dem bort i et skap.

Betraktninger

Over tid mister blekemiddel sin desinfiserende makt. Lage små grupper av blekemiddel og og lagre på et kjølig mørkt sted. Etter to uker, kast noen leftover løsning og gjøre en fersk bakst. Dette forholdet med blekemiddel til vann er ikke sterk nok til å bleke sengetøy eller skade benkeplater, så det er trygt å bruke å desinfisere andre områder på kjøkkenet.