Bleach & septisk Systems

August 31

Bleach & septisk Systems

Septisk systemene er avhengige av gunstige bakterier å bryte ned avfallet som spyler ut av ditt hjem og avløp. En delikat saldo på disse bakterier og riktig avfallsstoffer opprette et lukket miljø som trygt dekomponerer menneskelig avfall. Hvis du forstyrrer balansen gjennom tillegg av visse kjemikalier, oppstå alvorlige problemer.

Effekter

Husholdningenes blekemiddel inn vanligvis septiktank gjennom maskinen Klesvask avløpsvann eller en vask avløpet. Når denne potent antibakterielt stoff angir feltet tank og avløp, dreper det gunstige bakterier bor der, sier den jord og miljøtjenester selskapet. Døde bakterier kan ikke bryte ned avfallsstoffer din hjem produserer. Avfall vil bygge opp i en tank uten riktig bakterier nivåer, og til slutt tanken blir tilstoppet og alle avløp i hjemmet vil ikke lenger fungere.

Beløp

Skaden gjort av husholdningenes blekemiddel i stor grad avhenger av mengden av blekemiddel som angir systemet. Helle blekemiddel ned et avløp i et forsøk på å rense eller rense det vil åpenbart føre til problemer. Men skadet de fleste septik av små mengder blekemiddel lagt på daglig basis. Forskning utført av Ignatius IP og Craig Jowett viser at vaskemiddel med blekemidler tilsetningsstoffer er den vanligste årsaken til bakteriell dø av i bolig septik. Selv om disse vaskemidler inneholder bare en liten blekemiddel, fører bruke dem daglig til en høy konsentrasjon over tid.

Klor

Klor er svært skadelig septiktank, men husholdning blekemiddel inneholder vanligvis lite ledig klor ifølge Clorox blekemiddel. Klor er ofte introdusert i septiktank av et hus med svømmebasseng. Hvis du har ekstra pool kjemikalier du vil forkaste, ta dem til et farlig avfall samling punkt i stedet for å skylle dem ned i avløpet. Du bør også unngå tilkobling et basseng avløp systemet til septiktank fordi det ikke kunne håndtere konstant tilstrømningen av klor og fortsatt fungere.

Alternaive septisk Systems

Bleach gjør mest skade en tradisjonell septiktank. Disse systemene brukt en lukket, nedgravd tank det anaerob bakterier å blomstre. Noen alternative systemer bruker aerobe bakterier. Mange alternative septisk systemer krever vanlige doser av husholdningen eller klor stranden å holde bakteriell nivåene i sjakk sier InspectAPedia. Før du legger til blekemiddel i en septiktank, kontrollerer du at du har et system som krever dette tilsetningsstoff. Hvis du ikke er sikker på hva slags kloakk hjemme bruker, lokale helse-avdelingen vil kunne hjelpe deg med å finne ut.