Blader i en løvbusk

June 30

Blader i en løvbusk

Når folk tenker på løvfellende busker, kommer Bredbladet busker vanligvis til hjernen. Faktisk, når løvfellende busker med nåler slår farger høsten som sine Bredbladet kolleger, tror mange deres busker dør. Barnehage fagfolk har ofte feltet samtaler fra bekymret gartnere beskriver busker og trær som ligner deres eviggrønne fettere men plutselig slått brune og droppet sine nåler. Dette er normalt. De fleste arter av løvfellende bartre vil vokse stor, finnes det noen varianter som vokser som busker.

Larix

Lerk (Larixs spp.) til slutt vokse til trær. De er innfødt til kjøligere nordlige områdene finnes i land som Canada og Russland. De er bartrær, betyr at de har kjegler, akkurat som deres eviggrønne fir eller furu fettere. Det er noen varianter som holder mindre, som gråt varianter Pendula, Julians gråtende og variert retninger. Blå Sparkler, blå dverg og blå kanin har myk blå-grønne nåler, og den blå Sparkler og blå dverg er også dverger. Diana og Whorled fred har interessante contorted grener.

Slekten

Bald cypress (Taxodium spp.) kan starte livet som en busk, men vil vokse i et tre. Den vokser i fuktig jord i den sørøstlige delen av USA Det er dverg eller semi dverg varianter som vil bli liten. Peve's Minaret er en dverg med myk grønt løv. Secrest er en dverg, bun-formet busk Cascade Falls er en gråtende variasjon. Cajun snøfall er svært uvanlig, som det er både spraglete og har en gråtende vane. Noen av de grønne, og noen kommer ren hvit. Det er vanskelig å finne, men vel verdt det for plante samleren.

Glyptostrobus

Myr cypress eller vann pin (Glyptostrobus spp.) er nært knyttet til bald cypress. Det har ingen varianter og er sjelden tilgjengelig i retail barnehage handel, men noen ganger en barnehage som spesialiserer seg på sjeldne planter vil gjennomføre det. Det vil etter hvert bli et tre, og vokser i fuktige områder og noen ganger også stående vann. Det er nesten utdødd i vill.

Metasequoia

Dawn redwood (Metasequoia spp.) er en gamle variasjon som en gang var tenkt å være utdødd. Den vokser etter hvert å være et tre. Det vokser tregere, gull-leaved varianter kalt Ogon og Gold Rush, som kan faktisk være den samme utvalget. Little Giant og Miss nåde er semi dverger vokser til ca 10 fot høye. Bonsai er en dverg med vridd grener. White Spot er en semi dverg med sporadiske hvite grener.