Blad identifikasjon av midt Michigan trær

June 23

Blad identifikasjon av midt Michigan trær

Mer enn 100 arter av trær finner den midterste delen av Michigan. Både busker og eviggrønne trær er i overflod. Michigan er kjent for sine spektakulære høst løvverk som tiltrekker seg besøkende fra hele verden for å vise den flotte skjermen. Fargerike, flat blader vises på løvtrær. Evergreens eller bartrær har nåler eller skala blader. Den enkleste måten å identifisere løvtre er å undersøke bladene.

Instruksjoner

•Examine form av bladet. Stor-toothed eller store-tann osp (Populus grandidentata Michx.) er lett identifiseres av deres hjerte-formede blader. De mørke grønne bladene har en taggete grove saw-toothed kanten. En potensiell invasiv løvtre, stor - toothed aspen presenterer strålende gule fallet løvverk.

Løvfellende bladene kommer i mange forskjellige former og størrelser. Noen blader er runde, andre avlang. Det er små eller avlang blader med en tapering punkt samt spathulate eller skje-formede blader. Oblanceolate bladene er bredere øverst enn nederst.

Løvtrær presentere flere forskjellige typer av blad vekst mønstrene. Et enkelt blad har bare ettall bladet blad. Sammensatte bladene presentere flere brosjyrer. Overfor type vokse bladene rett overfor hverandre, presenterte parvis. Alternative bladene vokse enkeltvis langs det tree armen, med plass tydelig mellom hvert blad.

Blad kanter kan være dobbelt-lobed, lobed, toothed eller glatt. Lobed kantene er avrundet, toothed kantene er tydelig saw-toothed eller grov. Kantutjevning er kontinuerlig, uten separasjon.

•Ta et utvalg av bladet og trykk den i en bok for fremtidig identifisering. Det er bokstavelig talt dusinvis av forskjellige varianter av lønn trær i Michigan. Det er vanskelig å identifisere arten uten nøye studie. Sølv lønn (Acer saccharinum L.), en av de mest vanlige variantene i Michigan, presenterer grønne blader med en sølv undersiden. De slår en rekke rød/oransje, oransje og gul toner i høst. Kalles også myke maple, treet vokser betydelig høyde. Lønneblader vokse i digitate figur med fem atskilte fliker.

•Kontroller Merk av fargen på blad og sesongen. For eldre (Acer negundo), et tre som er ofte funnet i midten av Michigan, har taggete sammensatte bladene med tre til sju brosjyrer. For eldre treet er kort, busket treet som ofte kortvarig på grunn av herjinger for eldre feilen. Den blader ofte viser skader fra invasiv insekt. Bladene er en mykere grønn våren, snu dype grønne på høyden av sommeren. Fall fargen på treet er en levende rød-oransje.

•Examine foten av stammen blad. Et enkelt enkelt blad er definert som å ha en bud ved foten av stammen blad. Bud er kjent som en petiole. Et sammensatt blad presenterer mer som en pakningsvedlegget, med blad knopp tydelig ved foten av stammen. Ash, et felles Michigan tre, har fem til ni brosjyrer per blad. For eldre og lønn trær har tre brosjyrer på hver stilk.