Blad identifikasjon av blomsterplanter

April 4

Blad identifikasjon av blomsterplanter

Når prøver å identifisere en plante, er de fleste første instinkt å forsøke å finne en blomst. Faktisk er mange plante feltet støttelinjer, for eksempel den "National Audubon Society feltet Guide til nordamerikanske villblomster," organisert av blomst form og farge, ikke informasjon om blader. Men de fleste arter ikke blomst hele året, slik at du stole på andre plante strukturer når du gjør din. Som blomster gir blader utallige detaljer som kan lede deg til identifisering av art.

Instruksjoner

•Lokk med gjennom feltet guide til finne ut hvilken organisasjon bruker. Som naturalist Jim Conrad påpeker, pleier feltet guider å organisere rundt felles egenskaper---gruppere alle planter med røde blomster, for eksempel--- eller relasjonene mellom artene. Å finne ut hvordan feltet guide fungerer før du vil spare deg for mye resultatløs plassen senere.

• Merk noen detaljer om blomst som du kanskje vet, selv om blomsten er fraværende. Siden de fleste feltet guider til blomstrende planter er organisert etter blomst---ikke blad---struktur, kan dette hjelpe deg å begrense et sted å starte søket.

•Gather informasjon om anlegget. Identifikasjon blir enklere når du har mer å matche din plante mot mulig arter. En gang, du sannsynligvis merke farge og grunnleggende form av blader, som er god start, men du trenger mer å foreta en nøyaktig identifikasjon.

•Sketch form av bladet. "Hjerteformet" eller "oval" fornuftig, men ikke mye hjelp når din feltet guide snakker om "cordate" eller "elliptiske" blader, og har en tegning av figuren vil hjelpe deg passer dine observasjoner botaniske vilkårene. Merk også størrelsen på bladene.

•Describe kantene av bladet. Er de glatte, bølgete eller ujevn? Disse detaljene å skisse vil hjelpe deg å senere husker nøyaktig utseende blad margene.

•Look på hvordan bladene er ordnet på stammen eller gren. De oppstår overfor hverandre eller alternative sider flytte ned stammen? De oppstår enkeltvis eller i klynger av brosjyrer?

•Study blad vener og observere om de alle kommer til ett punkt (palmate) eller hvis de grenen ut fra bladets midrib (ofte).

•Skriv ned dine observasjoner, med mindre du har din guide med deg, eller enda bedre, lage skisser og fotografier som vil hjelpe deg å huske nøyaktige detaljer.

•Look gjennom bildene i feltet guide og finne plantene som samsvarer mest mulig med hva du observert. I tillegg til bilder, feltet guidene også inkludere detaljert tekstbeskrivelser, så se denne delen for hver potensielle kamp. Sammenligne dine observasjoner i beskrivelsen, ser botaniske du finner de. Dobbeltsjekk habitat og området for arten også. Mens det er mulig å finne planter utenfor deres foretrukne levekår og lokalitet, er det ikke sannsynlig at du finner et subtropisk anlegg i nordlige Minnesota eller en myr plante bor i ørkenen.