Bjørk treets effekt på hager

January 27

Bjørk treets effekt på hager

Anerkjent for sine karakteristiske bark, er bjørk en av de mest attraktive dekorative trærne. Hvis du tenker på kranen bjørk inne din gårdsplass, vurdere effekten det kan ha på hagen din. Hvis hagen din ikke er naturlig egnet for en bjørk, kan du utsette hagen din til nye skadedyr og øke vedlikehold.

Øke skadedyr

Bjørk-leafminer og en bjørk borer er to skadedyr som mål på bjørk. Mens leafminer forårsaker hovedsakelig estetiske skade, vil bjørk borer drepe treet. Den eneste måten å kontrollere disse skadedyr er gjennom plantevernmidler program, som er en viktig faktor hvis du er en organisk gartner. Birches er også en matkilde for en rekke dyr. Ruffled rype, chicadee og kalkuner feed på bjørk frø, mens ekornet foretrekker gul og paper birch sap.

Øke allergi

Familiemedlemmer bjørk treet er klassifisert som trær som forårsaker allergiske reaksjoner. Hvis du eller medlemmer av din familie er utsatt for allergier, kan du angre plating en bjørk kan du oppleve allergiske reaksjoner når du bruke tid i hagen din.

Tiltrekke Sommerfugler

En bjørk er favoritt næringsplante av sommerfugl larvene, legger egg på undersiden av bladene. Kranen bjørk, sammen med et antall sommerfugl-vennlig planter, som lantana, zinnias og marigolds, oppretter et habitat som sommerfugler kan fullføre deres fire-trinns livssyklus fra begynnelse til slutt.

Bjørk omsorg

I naturen kan en bjørk leve opp i 50 år. i urbane landskap gjennomsnittlige de bare 20. Bjørk krever mye omsorg å holde seg frisk så. De krever konsekvent fuktig jord, avløpet og er svært følsomme for plantevernmidler og kunstgjødsel i hagen. Velg bjørk tre ulike som passer for din hage. Hvis du leter etter en langsiktig løsning for trær til skygge hagen din, må bjørk er godt egnet for hagen din. Ellers kan du skal erstatte treet raskere enn forventet.