Bjørk med Brown Peeling Bark

March 15

Bjørk med Brown Peeling Bark

Flere varianter av bjørk har bark som skreller, men bare en velge få kultivarer brun peeling bark. Deres unike bark er en grunn til hvorfor mange huseiere plante bjørk i sine verft. Bjørk er mellomstore dekorativ trær som, med riktig pleie og vedlikehold, kan legge interesse til landskapet i år.

Identifikasjon

Alle bjørk deler et sett med felles egenskaper. Sunn bjørk stå opp til 50 fot høy når eldre. De har lyse, delikate bladene som gule høsten. Mens de fleste bjørk kultivarer er enkelt stammet trær, er det ikke uvanlig å finne trær med klynger av tre til fem stammer.

Hvit-bjeffet bjørk

Hvit-bjeffet bjørk er en ideell å plante hvis du bor i nordlige klima i USA, som USDA sone 3. Tre messene i visse stater sør for sone 3, som Illinois og Ohio. Hvit-bjeffet bjørk og lignende varianter, slik som papir og kano bjørk - også egnet trær for planting i sone 3--har mørkebrunt bark når de er unge som går over i hvitt over tid som trær eldre. Det er naturlig for barken Peel på eldre trær. Hvit-bjeffet bjørk vokser i alkalisk jord uten problem, men fungerer best i moderat sur jord med en pH på 5.0 og 6.5. Siden treet er utsatt for leaf gruvearbeider infestation, må bruke et insektmiddel årlig for å unngå tap av blad.

Elven og røde bjørk

Elven og røde bjørk har laks farget bark som blir mørkt rødbrun som trær alder. Disse varianter har også peeling bark. Elven bjørk er en av de få variantene som vokser i våt jord, men tørketrommel jord er generelt foretrukket. Unngå plante disse bjørk i jord pH nivåer over 6.5, som høyere nivåer av Surhet kan påvirke treet helse. Elven og røde bjørk er utsatt for leaf gruvearbeider angrep og bør sprayes med et insektmiddel minst en gang i året for å begrense stress. Begge disse kultivarer utføre beste USDA soner 4,5 og 6.

Stell og vedlikehold

En sunn bjørk har en typisk levetid for ca 50 år. Dessverre overleve mange trær plantet i yards for bare 20 år eller mindre. Forkortet levetiden vanligvis tilskrevet feilaktig planting og overvåking. Anlegget bjørk i områder med full sol, men det har også kjølig og fuktig jord. Unngå kranen under overhead ledninger som kan skade treet når det vokser. Plant ikke en bjørk langs innkjørsler eller egenskapen kanter med komprimerte jord, som dette kan skade treets grunne rotsystem. Bruke et insektmiddel årlig din bjørk å hindre sykdom og insekt angrep som kan skade den.