Bjørk & Ask

June 19

Bjørk & Ask

Ask er blomstrende trær som tilhører tobakk anlegg familie. Ask har motsatt forgrening og sammensatte blader, noe som gjør dem atskillelse fra andre trær, ifølge Michigan State University. Bjørk er små til mellomstore trær fra Bjørkefamilien anlegg familie. Birches har enkel bladene som er ofte tenner eller spiss. Både aske og bjørk har arter som vokser i mange deler av verden.

Østlige Nord-Amerika

Hvit Ask (Fraxinus Americana) er en stor 60 til 70 fot høye østlige Nord-Amerika eviggrønt. Bladene av hvit aske treet er 8-15 inches i lengde med fem til ni brosjyrer 2-6 inches lang. I løpet av høsten, av dette deciduous aske treet endrer farger fra grønt til gult med burgunder og lilla høydepunkter. Gul bjørk (Betula alleghaniensis) er en middels stor 60 - til 75-fots høye treet endemisk til østlige Nord-Amerika. Dette deciduous tree har alternative enkle blader 3 til 5 tommer i lengde med en kjedelig grønne overflate og lettere undersiden. Høst slår av gul bjørk til en gyllen nyanse.

Vestlige Nord-Amerika

Alaska papir bjørk (Betula neoalaskana) er en innfødt treet til Alaska og Nord-Canada. Denne lite tre står 50 fot i høyde med smale, oppreist grener. Av Alaska papir bjørk har en skinnende mørk grønn farge med en lysere gulaktig-grønn farge under bladene. Tynn, glatt barken starter som en mørk-rødlig brun som modnes til kremhvit med rosa undertoner. Texas Ask (Fraxinus texensis) er en liten løvtre endemisk til Texas og små områder av Oklahoma. Vokse til 30 til 45 feet i høyden, har Texas aske et tett baldakin består av avdelinger som dekker opptil 40 fot i bredde. Bladene har ofte og endre til slående nyanser av lilla, rød oransje og gull i høst.

Europa

Europeiske Ask (Fraxinus excelsior) er et stort 60 til 80-fot høy løvtre som kommer fra Europa. Denne asken treet vanligvis er bredere enn høyden og har en rask vekst og et tett krone. Europeiske aske har middels grønne blader med tenner marger ikke endrer farger høsten. Europeiske hvit bjørk (Betula pendula) er et eviggrønt til Europa og deler av nordlige Asia. Denne store løvtre vokser til høyder på 100 fot i sitt naturlige habitat og 60 til 70 fot når dyrket. Dype grønne bladene av den europeiske hvit bjørk har en kileformet base og endre til gulaktig grønn i løpet av høsten.

Asia

Hvit-bjeffet Himalayan bjørk (Betula nyttig Jacquemontii) er en 40-fots høye løvtre med en 20-fots spredt med hvite bark som skreller fra stammen. Dette urfolk treet til Asia er de vanligste vokst bjørk arter i Pacific Northwest ifølge Washington State University. Mancana Ask (Fraxinus mandshurica) er en middels stor 45-fots høye treet med spredning av 20 fot. Dette løvtre stammer fra nordøst-Asia i regioner i Kina, Japan, Korea og Russland.