Bivirkninger av anlegget enzymer

November 15

Bivirkninger av anlegget enzymer

Anlegget enzymer er naturlige kosttilskudd som har vist helsefordeler. Enzymer trekkes fra ananas stammer og unripened papaya. Fungal enzymer som er utvunnet fra gjæret sopp, er noen ganger også anlegget enzymer. Fordelene tar anlegget enzymer inkluderer bedre fordøyelse og behandling for candidiasis. Anlegget enzymer er også brukt som en anti-inflammatorisk for leddgikt lider og som en blodet tynnere. Om bivirkninger av tar anlegget enzymer er minimal, finnes det forholdsregler du bør vurdere.

Problemer med fordøyelsen

Anlegget enzymer har vært vellykket i å hjelpe dem med fordøyelsesproblemer. Imidlertid finner noen også ta dem mer skadelig enn nyttig. De som har sår eller har blitt diagnostisert med gastritt kan lide av intestinal brenning og irritasjon mens du tar anlegget enzym kosttilskudd. Hvis dette skjer, bør avvikling eller redusere dosen gjøre disse bivirkningene avta.

Mulighetene for interaksjon med reseptbelagte blodfortynnende

Vært har uttrykt bekymring at det ikke kan være trygt å ta anlegget enzymer kodering resept blodfortynnende. Ingen studier hadde bevist denne teorien som 2010, men det er en mulighet for pasienter blødning for lett når du er på to produkter som har samme effekt. Hvis resept blodfortynnende, er det alltid best å oppsøke lege før du starter en plante enzym diett.

Symptomer med Candidiasis

De som har blitt diagnostisert med langsiktige candidiasis har også mindre bivirkninger når anlegget enzymer. Disse symptomene kan oppstå som gjær i kroppen begynner å dø. Bivirkninger som kvalme, oppblåsthet, diaré eller en kombinasjon av disse, kan begynne når man begynner å ta kosttilskudd. Normalt slutte disse symptomene når anlegget enzymer tas regelmessig i flere dager.

Symptomer med malabsorpsjon sykdom

Pasienter som har blitt diagnostisert med malabsorpsjon sykdom bør konsultere med en lege før du tar enzym kosttilskudd. En av symptomene på malabsorpsjon er en nedgang i viktige fett-absorberende enzymer, lipases. Plante enzym kosttilskudd kan fordøye eller selv ødelegge lipases enzymer. Derfor må de som lider av malabsorpsjon tar kosttilskudd som er høyere i lipases enzymer.