Bissell teppe renere instruksjoner

May 10

Til tross for vanlige støvsuging og ta andre forholdsregler for å holde din teppe rent, over tid smuss bygges inn fibrene og flekker vil trolig akkumuleres. Har teppet shampooed av profesjonelle teppe rengjøringsmidler kan være dyrt, så bruker en telefonsvarer, som Bissell teppe renere, er et smart alternativ som kan produsere lignende resultater til en mye lavere pris.

Før rengjøring

Tøm området der du vil være rengjøring gulvet. Vakuum området rengjøres med en vanlig støvsuger å fjerne overflaten smuss og rusk. Dette forhindrer teppe renere tettes.

Forbereder maskinen

Fjern tanken som holder vannet rensemiddel fra baksiden av maskinen ved å trekke og tilbake. Fjern svart cap og fylle tanken å line det sier "Fyll" med varmt vann. Legge til tre ounces, litt mindre enn en tredjedel cup, bisselboggier sjampo løsning til vannet. Plasser lokket over beholderen og sikre tett. Plass tanken tilbake til maskinen slik at den er i tråd med mottakeren.

Rengjøring teppet

Koble maskinen. Angi rengjøring urskiven på maskinen til "gulvet" posisjon, og Vend på strømbryteren på baksiden av maskinen. Trykk på den grå fotpedalen på bunnen bak på maskinen. Enheten begynner å gå videre automatisk. Trykk spray utløse som du flytter videresende i en rett linje. Fortsett å holde utløseren du snu og gå tilbake over samme inndeling. Gjenta minst igjen, eller flere ganger avhengig av hvor skittent teppe er. Tillate teppet tørke før trår på den. Hell ut innholdet i tanken og la dem tørke før du setter i maskinen.