Bissell PowerSteamer ClearView opererer retninger

July 1

Bissell PowerSteamer ClearView er et teppe renere utstyrt med en klar delen av rengjøring og gjenoppretting tanken, slik at brukerne kan se deres framgang og tømme tankene etter behov. Enheten inneholder også et sett med makt børster, innebygd renere og en etasje munnstykke vinduet som gir tepper med en dypere ren enn en standard vakuum. Bruker PowerSteamer er en ganske enkel prosess, men bør bare gjøres av voksne på grunn av bruk av kjemikalier, oppvarming og elektrisitet.

Instruksjoner

•Rengjør teppe overflaten med en standard vakuum å trekke opp overflødig skitt og rusk før PowerSteamer.

•Lay PowerSteamer håndtere nede og dra vann tank håndtaket for å fjerne tanken.

•Gå håndtaket frem Løft opp lokket av vanntanken og fyll tanken med rent, varmt vann til påfyllingsstreken.

•Lukk igjen lokket og presse håndtaket tilbake for å sikre. Sett vannbeholderen på enheten, skyve håndtaket tilbake for å klikke på plass.

•Løft opp opp formelen tank fra bunnen av PowerSteamer, og fjern lokket og inkludert halm sett inn. Hell rengjøring formel i tanken å påfyllingsstreken og erstatte halm innsettings- og lokk. Returner formelen tanken til bunnen av maskinen.

•Still innstillingen "SmartMix" til ønsket nivå av "Høy skyll," "Normal" eller "Vann skyll," bemerker at "Normal" er riktig for de fleste tepper og jord nivåer. Satt "Klar verktøy" skiven til riktig gulvet innstillingen og kobler enheten til et strømuttak. Slå på strømbryteren.

•Squeeze rengjøring utløse og hold det mens skyve PowerSteamer frem og trekke det tilbake. Slipper avtrekkeren og Skyv maskinen frem og tilbake over samme område. Gjenta denne prosessen i overlappende deler over området tepper renses.

Slå av og koble PowerSteamer når rengjøring er fullført. Tøm og rense tankene før lagring må motoren.