Birdseye Maple møbler omsorg

July 1

Birdseye Maple møbler omsorg

Birdseye lønn møbler laget med presisjon og omsorg, og gir tegn til ditt hjem i innredning. Denne håndlagde møbler forteller en fortelling, som alle er skreddersydde, gjør din del one-of-a-kind. Lated omsorg for Birdseye lønn møbler, mens enkel, er viktig å beskytte den mot skade og holde det ser ny.

Naturens måte Trebearbeiding

Hvert stykke Birdseye lønn møbler stammer i den lille byen Alberta, Michigan. Med et omfattende utvalg av håndlagde tre elementer, naturen måte Trebearbeiding selskapet tilbyr alt fra kaleidoscopes og klokker til møbler. Alt det produserer med unntak av noen cedar stykker, er laget av vakre Birdseye maple som sette selskapet på kartet.

Rutine omsorg

En vanlig skur med en myk klut vil beskytte din Birdseye lønn. Noen møbler polerer og spray vil ikke bare fjerne støv, men bidrar til å frastøte det også. Sjekk produsentens instruksjoner for detaljer. Holde coasters hendig angi drinker for å unngå skjemmende ringer. Hvis noen glemmer å bruke hans coaster og du ender opp med en stygg ring på din møbler, bland natron og tannkrem, og bruke den på en myk klut forsiktig buff unna ringen.

Dyp rengjøring

Mens rens er viktig, holder grundig noen ganger møbler ser sitt beste. Tørke ned møbler grundig med en myk klut. En liten børste bidrar til å fjerne all smuss fremlegges i steder som er vanskelige å nå. Børstemunnstykket av støvsugeren er også nyttig for å fjerne støv og rusk. Tørke ned møbler minst en gang i året med sitron olje.

Betraktninger

Men sterke og holdbare, må lønn fortsatt beskyttes fra skader som kan oppstå fra hverdagen. Hold dine møbler fra varme ventiler, som overdreven varme kan føre til warp. Rydde opp søl umiddelbart med et mykt håndkle. Hold dine møbler på et kjølig, tørt sted å unngå fuktighet, som over tid kan forårsake tre å råtne. Unngå å bruke noe slipende, som grovt skrubbe verktøy og rengjøringsmidler, som kan ripe møbler.