Bio Electric House ledninger

April 16

Bio-elektriske huset ledninger er en elektrisk kabling ment å redusere elektromagnetisk energi stråler ut fra husholdningen elektriske ledninger. Når strøm går gjennom en ledning, genererer den et svakt elektromagnetiske felt. Noen mennesker tror disse feltene svekke bioelectric nervesystemet og at deres helse vil ha nytte av å redusere elektromagnetiske felter produsert av deres ledninger. Den generelle vitenskapelige konsensus, er ifølge HMF og helse nettstedet, at disse feltene er for svak til å påvirke helsen.

Lokalområdet ledninger

I New Zealand på utgivelsestidspunktet eksperimentere noe byggherrer med begrepet "lokalt ledningsnett" for å redusere huset ledninger elektromagnetiske felt. I stedet for flere kretser kommer fra de viktigste breaker panel, har lokal ledninger en viktigste materen kabelen som kommer fra breaker panel som fungerer som en elektrisk "bussen. Begge lavspent likestrøm for belysning og noen små apparater og apparatet styresignaler og høyere spenning vekselstrøm for høy trekke apparater bærer. Lys og utstyr er koblet til bussen ikke viktigste servicepanelet. Filtre holder strøm skilt ved uttak og enheter er individuelt smeltet.

Feltet reduksjon

Lokalområdet ledninger konseptet reduserer elektromagnetiske felt eksponering ved å redusere mengden av wire i hjemmet og redusere spenningen for alle lys og noen apparater. Elektromagnetisk feltstyrke avhenger av dirigenten, mengden av strømmen som går gjennom den og spenningen på at elektrisitet. En liten strøm på lav spenning produserer en mye mindre elektromagnetiske felt enn en stor strøm på standard nettspenningen. Flaten i New Zealand forsøkene er "bio vennlig" fordi de bruker en generasjon av plast isolasjon som er fri for giftige klorid og halogenforbindelser.

Skjermet ledninger

En annen tilnærming til bio-elektriske ledninger er å bruke metall-skjermet kabel som reduserer elektromagnetisk feltstyrke ved å trekke utstrålt energien til bakken. I USA tillater de fleste elektrisk koder bruk av stive metallrør og fleksible BX metall rustning for huset ledninger. De er ikke vanlig i bolig ledningene fordi de koster mer enn plast-omsluttet kabel og krever mer tid og et høyt nivå av dyktighet å installere riktig. I Europa tillater koder bruk av elektrisk og skjermet med et lag av kobber mesh mellom indre isolasjon og den ytre plast sliren. En skjermet ledninger oppsett krever også bruk av metall servicepanelet, uttak, innslag og Kabelforgreningsbokser snarere enn plast seg. Metall skjoldene må ha en jordingstilkobling gjennom metall servicepanelet eller andre jording veien.

Pluggenheter

Noen selskaper markedet pluggenheter de hevder vil beskytte helsen ved å redusere eller eliminere skadelige elektromagnetiske felt rundt husholdning elektriske ledninger. Disse enhetene hevder å være spesielt gunstig for personer som lider av en medisinsk syndrom kalt electrohypersensitivity, i som rammet folk rapporterer smerte, forvirring, hodepine, depresjon og generell psykisk treghet når inntil elektrisk-drevne utstyr. Men viste tester av disse pluggenheter de hadde ingen effekt på elektromagnetisk feltstyrke, ifølge EMF og helse nettstedet, som forkastet dem som svindel.