Billigste måten å bygge en uteplass

April 10

Billigste måten å bygge en uteplass

Terrasser er bygget som en plass for deg å nyte utendørs levende når været er for å være utenfor. Noen av disse boareal er omfattende og kan koste så mye for å bygge tillegg på ditt hjem. Husk, alt du trenger er et område å slappe av og underholde i dette kan gjøres svært lite penger når du bruker alternativer.

Terrasse gulv

Bygge en uteplass av flate stykker av skifer eller rock, men spre dem ut så du ikke trenger å kjøpe så mange. I mellom brikkene sette liten grus, sand eller selv en plysj plenen dekker.

Opprette en murstein uteplass ved å plassere murstein i grupper av dekorative ruter er langt fra hverandre. Gjør et sjakkbrettmønster av vekslende en 5-fot-av-5-fots murstein overflate med det samme området i frodige plenen. Dette vil ikke bare være dekorative, men det vil koste halvparten av prisen av en full murt uteplass.

Bruk den samme teknikken med stemplet betong. Bland og hell små firkantede områder av betong og alternative hver andre plassen med tykk grønt gress. Holde gresset trimmet lavt for en ryddig uteplass.

Patio sider

Delen terrassen av ved hjelp av den minst kostbare gjerde du finner. Bruk en stolpe og rail gjerde for en rustikk utseende til din gårdsplass. Dette vil gi deg en 4-fots høye gjerdet avsluttet terrasseområdet.

Bruk jernbane bånd for en kantlinje hvis du bare vil terrasseområdet definert. For å legge til ekstra sitteplasser, bygge en benk rundt området av terrassen med billig planker og innlegg. Denne ideen gjør dobbel jobb ved snitting av patio fra resten av gården og gir deg en overflod av sitteplasser for gjestene.

Konstruere en vegg av cinderblock som bar høyde rundt omkretsen av din gårdsplass. Fest planker rundt toppen for å opprette en lang tabletop område. Bruke billig tre er farget i ditt valg av farger. Dette gir mer enn nok plass for gjestene å plassere sine drinker og mat på mens de blander seg. Sett noen rimelig høy topp patio stoler langs tabellområdet gi utseendet av en utendørs bar.

Patio elementer

Bruk bærbare gassgrill for uteplass og lagre utgiftene med å bygge en. Hvis det er kull du liker, bygge en billig grill fra slagg blokker.

Sette en brann gropen i--som brenner tre. Dette er enkel og veldig billig å bygge. Grave et hull og sted cinderblocks, mellomstore steiner eller murstein rundt kanten å definere området. Sjekk med ditt lokale brannvesen bygningen krav eller tillater å brenne må.

Samle dine egne møbler av Trestykkene. Lang picnic bord og benker har enkle kvadrat linjer og kan bygges for en brøkdel av hva det ville koste for å kjøpe dem.