Billigste badestamper & Spas

January 6

Billigste badestamper & Spas

Hot tubs og spas gir en festlig atmosfære for partiers å varme opp i kalde temperaturer. Dessverre, kan ikke alle råd til heftig pris av en ekstravagant badestamp eller spa. Billig hot tubs og spas er tilgjengelig, skjønt, til en brøkdel av kostnaden for de dyreste variantene. Forskjellen mellom en badestamp og spa er at en badestamp er over bakken, mens spas er i bakken bassenger med vann.

Oppblåsbare

De billigste badestamper på markedet er gummibåter. Oppblåsbare badestamper er laget av plast, vinyl eller nylon og sete 2 til 4 personer. Fordelene av oppblåsbare badestamper er deres portabilitet og forenklede installasjon siden de ikke krever avløp. Oppblåsbare badestamper, men har ikke holdbarheten av andre badestamp varianter. Men de krever strøm. Prisklasse for oppblåsbare badestamper begynner på $500 per utgivelsestidspunktet. Leiligheter, rekreasjons-kjøretøy og campingplasser er noen steder å bruke oppblåsbare badestamper.

Tre

Tre badestamper tilby deres beboere et rustikt preg og har et utseende som ligner en tom, gammeldags vin fat. Sedertre, eik og teak er de primære typene av tre for å gjøre tre badestamper. Både runde og ovale tre badestamper er tilgjengelig. Som andre badestamp varianter bestemmer en tre badestamp størrelsen dens priser. De minste tre badestamper har en 3-fots diameter og dybden; disse badestamper er ca $1400 til $1500. Badestamper med en 4-fots diameter starter på $1,545 på utgivelsestidspunktet.

Akryl

Over bakken akryl badestamper er vanligvis sett varianter på markedet. Disse typer badestamper er litt dyrere enn tre avdelinger, men akryl gir masserer jets. Akryl badestamper er vanskeligere å installere og vedlikeholde enn tre eller oppblåsbare badestamper. En akryl boblebadet jets kjøre på strøm. De billigste akryl badestamper er vanligvis de minste modellene, plass til to til tre personer og har opptil 12 jets. Prisene for billige akryl badestamper starter på nesten $4000.

I bakken

I bakken spas er den dyreste modeller å kjøpe fordi de krever vanskeligere installasjonsmetoder. Utgravningen, betong, elektriske hookups og avløp systemer er alle involvert i i bakken spa installasjon. Selvfølgelig, gir i bakken Spa et mer estetisk tiltalende utseende enn over bakken badestamper. Også i bakken spas kommer i en rekke former og er vanligvis større enn over bakken enheter. Prisen for de billigste i bakke spas svever rundt $ 10 000 til $15.000. Billige i bakken spas er vanligvis kortere i bredde og lengde enn andre modeller. Liten spas er ca 6 eller 7 fot bredde og lengde.